Faruri Logan DAYLINE Cu Led-uri Gen AUDI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Faruri Logan DAYLINE Cu Led-uri Gen AUDI

Faruri Logan DAYLINE cu led-uri gen Audi
    Disponibil fundal cromat sau fundal negru

Pret 350 lei/set

27082010623.jpg

27082010624.jpg

27082010625.jpg

27082010626.jpg

27082010628.jpg

Jante Logan 1150lei/set diverse modele , alarma chei briceag - 110lei , chei briceag 55 lei , folie omologata RAR 100 lei/cutie si alte accesorii auto
    Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans

sunt sanse sa aduceti si ceva pentru ph2?
    sigpic

Comment

Se regleaza pe inaltime din interior sau au reglaj tot ca celelalte?

Comment

sunt din china la propriu..acu catva timp am incercat sa ne adunam mai multi pe forum ca sa comandam din astea ca erau super ieftine..no offense pentru cei care le comercializeaza, da sunt incredibil de proaste..alea de la megadrive sunt mai bune )
        sigpic

Comment

super de cand asteptam asa ceva
          sigpicyahoo messanger :goody7ronaldo

Comment

Originally posted by xxxgeoxxx View Post
            sunt din china la propriu..acu catva timp am incercat sa ne adunam mai multi pe forum ca sa comandam din astea ca erau super ieftine..no offense pentru cei care le comercializeaza, da sunt incredibil de proaste..alea de la megadrive sunt mai bune )
            explica`mi si mie cat sunt de proaste astea si cu ce sunt mai bune cele mega drive ?
            ai avut vrun model sa sti care este diferenta intre ele ?

Comment

va sa nu criticati produsele de pe anunturi , astept totusi justificarea pentru ce ai scris mai sus ... de ce sunt mai proaste ...

multumesc

Comment

Interesante iar pretul nu mi se pare foarte mare..
                Stie cineva de cine sunt produse , iar , cel mai important cam cat tin acele leduri?

Comment

super frumoase....un up..up.......
                  sigpicmasina personala pare cea mai deosebita

Comment

astea de la megadrive nu au reglajul ala in interior, se ard ledurile , cam bat in copaci si fara xenon nu prea faci nimic cu ele...n am avut pe masina da am avut intentia si am mers cu cineva care avea si mi s-au parut incredibil de proaste fata de stock...nu generalizez, dar cam toata lumea a ajustat ceva la ele
                    cat despre astea, era un thread acum cateva luni, pentru comenzi la astfel de faruri direct de la producator si din ce stiu au aceasi problema cu reglaju si ledurile nu sunt de calitate..nu mai gasesc threadu din pacate

si stiu ca pare stereotipic, da sunt facute in china/asia...si sunt si no-name din toate privintele

daca nu e asa, rog pe cei care le vand sa ma contrazica...daca au reglaj si sunt legale, bat mai bine ca cele stock, atunci eu imi retrag cuvintele si mi cer scuze daca am vorbit prostii si dau si comanda

numai bine
                    Last edited by - Geo -; 28 August 2010, 13:30.
                    sigpic

Comment

nici unele nu au reglaj interior , bat in copaci ca trebuiesc reglate , cu sau fara xenon.
                      cu un mic efort ai schimbat si ledurile si nu mai ai probleme.
                      inca nu ai zis cu ce sunt mai bune cele de la mega drive...

Comment

off: si cum se regleaza ?
                        Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

Ce prostie,parca ar fi masina de lux .
                          Sunt ok cele stok,sau cu lupa pt un + la design.

Se ofera garantie la ele?
                          sigpic
                          !

Comment

am gasit threadu http://www.loganclub.ro/forum/daylin...ti-t18118.html

@fof: eram ironic cand am zis ca sunt mai bune alea de la megadrive adica fata de astea chinezesti sunt mai bune, ca le schimbi ledurile, instalatia firele si ce mai e si pana la urma le pui la punct...daca n ar implica si achizitionarea separata a xenonului, m ar tenta si pe mine la pret astea megadrive

oricum, mi se par mult prea bine facute astea stock ca sa merite conversia doar pentru look..nu mi sariti in cap, parere personala poate doar lupe-n far original

repet, daca cei care le vand, pot sa ma contrazica, astept sa o faca
                            sigpic

Comment

Ma intereseaza un set de chei briceag.Cum pun cip-ul in ele daca ambele chei le am cu butoane?La cele fara butoane se da usor cip-ul jos,dar la astea parca sunt pe un integrat.
                              Last edited by soboBN; 28 August 2010, 14:19.
                              Cumpar volan de Duster

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google