Faruri Logan DAYLINE Cu Led-uri Gen AUDI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

la 350 ron vrei si fire ok si leduri bune si xenon pe deasupra.
    nu vrei sa aibe si calitate la fel ca la cele dectane ?

Comment

Eu as intreba pe care bec este faza scurta ? Pe cel cu lupa cumva ? Oferiti garantie, in special a ledurilor ? Si la acestea trebuie lucrat, ma refer aici la silicon, fire si alte cele ?

D-voastra ce parere aveti despre ele ? Ofera o luminuozitate buna ?
      Last edited by Eu4yas; 28 August 2010, 15:10.
      9! 9! 9!
      sigpic

Comment

Originally posted by CataFOF View Post
        la 350 ron vrei si fire ok si leduri bune si xenon pe deasupra.
        nu vrei sa aibe si calitate la fel ca la cele dectane ?

nu mi se pare corect sa cumpar un produs pe care sa fiu nevoit sa l mesteresc singur acasa si dupa tot sa nu mi ofere satisfactia necesara faptului ca l am achizitionat...atata timp cat ofera sub standardul modelului stock, degeaba e pretul corect..si loganu a fost bani putini si a oferit tot ce trebuia la banii astia...adica o masina functionala cu necesitatile de baza si care nu te lasa in drum..daca niste faruri nu indeplinesc rolul lor primordial, atunci ce rost are? ca se topesc firele, se ard ledurile, se ingalbeneste sticla, sa zicem ca se accepta si remediaza...da daca sunt nevoit sa schimb si becurile si instalatia ca ele sa si indeplineasca rolul pentru care sunt facute initial, degeaba sunt ieftine...
        hai ca omu vrea sa vanda aici si ii poluam topicu degeaba ca oricum nu te intereseaza ce zic eu.
        sigpic

Comment

frumoase..up...up
          sigpicmasina personala pare cea mai deosebita

Comment

foarte frumoase farurile...dar totusi ii dau dreptate lui xxxgeoxxx.
            numai bine

Comment

fratilor ce vreti de la 350 lei magie...eu am street storm de 8 mil si tot la fel bat fara xenon e acelasi lucru cu mega drive...la banii astia sunt ok..parerea mea de reglat trebui reglat si un far de origine nu se regleaza decat pe masina asa ca nu mai ziceti de reglaje...intradevar se regleaza doar de afar nu si din interior..dezavantajul cand pui greutate nu mai poti lasa farul mai in jos si orbesti pe cei din sens opus...iar engelurile sau ars si ale mele...asa ca la astea ce sa mai cerem...cu mici modificari sunt ok.....recomand arata chiar bine si se merita pentru cineva care nu dispune de faruri mai bune sau de lupe pe far stock...spor la vanzare.
              sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

cei de la alfaromtrans au montat un set pe un logan macar de proba sa vedem cum dau?

apropo becul de langa lupa e faza lunga ?
                From Miami 2 Ibiza
                Voucher
                http://i39.tinypic.com/302s7zr.png

Comment

da sustin ideea lui skyboy, sa vedem o comparatie live cu cele stock
                  sigpic

Comment

daca va uitati mai atent, ledurile sunt SMD, deci ceva mai bun decat cele de 3.5mm

semnalizarea e gen Dectane, adica in colt. Acum conteaza unde vine faza scurta. nu faci nimic daca vine fara lupa

Asteptam poate se face si vreo oferta cu un kit de xenon, sau poate o oferta cu stopurile StreetStorm + xenon
                    Last edited by iamagi; 30 August 2010, 11:03.
                    sigpic

Comment

asa iamagi, da le idei ca zici bine :d
                      sigpic

Comment

nu mai zice la nimeni, da' daca ar fi pachetul al doilea, si ar iesi mai ieftin, m-as baga si eu :d
                        sigpic

Comment

farurile merg si pe ph2?

Comment

dupa ce am vazut parerile pe forum cu toate ca nu a cumparat nimeni faruri dayline pentru Logan , ne-am hotarat sa acordam garantie 12 luni la far si 3 luni la led-urile SMD in loc de 24 de luni cat vroiam initial sa acordam.

In China sunt mai multe fabrici, farurile nu sunt de la fabrica care produce farurile Mega Drive si nici nu sunt de la vanzatorul de unde a-ti gasit voi.

Au faza scurta pe lupa.

Sunt aduse de cateva zile si nu au fost probate pe nici o masina de-a firmei.

Farurile acestea nu au omologare. Modelul Street Storm aveau omologare facuta, la acestea nu stim daca o sa le omologam pentru ca omologarea costa foarte mult si numai daca se vand bine o sa le facem omologare.
                            Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans

Comment

pai si cine cumpara face pe cobaiul ?
                              dati voi garantie 12 luni , dar parca nu se stie cum merge treaba cu garantia asta in romanica.

Comment

se potrivesc la PH2 ? astept poze sa vad cum pusca pe masina

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google