Faruri Logan DAYLINE Cu Led-uri Gen AUDI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by CataFOF View Post
    pai si cine cumpara face pe cobaiul ?
    dati voi garantie 12 luni , dar parca nu se stie cum merge treaba cu garantia asta in romanica.
    Suntem o firma serioasa care intodeuna am tinut garantia la produsele comercializate. Daca cumparati de la tot felul de indivizi care vand produse de provenienta dubioasa e normal sa nu vi se poata acorda garantie.

Daca farurile sunt montate corespunzator si nu se fac modificari la ele se schimba in garantie fara nici o problema .

Va rog sa numai postati aiurea.
    Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans

Comment

deci vroiati sa dati 24 de luni, da ati vazut ca lumea stie ce stie ca nu sunt calitate, asa ca ati zis mai bine sa dati mai putin ca sa va asigurati si sa cresteti neincrederea clientului si sa confirmati cele spuse
      si daca apar probleme, se zice ca n au fost montate corespunzator si gata garantie, ca asa e la noi.
      vrem test profi pe masina neaparat.
      sigpic

Comment

nu inteleg cum poti sa critici un produs pe care nu l-ai cumparat (nu fost cumparat de nimeni de pe forum) , nu este logic, explica te rog de ce nu sunt de calitate din moment ce tu nu nici macar nu ai vazut produsul in realitate.

daca montezi farurile intr-un service autorizat si ai hartia de service ca au fost montate intr-un service autorizat se schimba fara problema dar din moment ce tu le montezi la colt de bloc este normal sa nu bata bine pentu ca farurile se regleaza pe un aparat special de reglat faruri.

Originally posted by rares.13rrs View Post
        se potrivesc la PH2 ? astept poze sa vad cum pusca pe masina
        nu merg pe PH2.
        Last edited by alfaromtrans; 30 August 2010, 15:08. Reason: Automerged Doublepost
        Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans

Comment

stiu si eu cum se monteaza farurile si cum se regleaza si le montez chiar mai bine ca la service ca d-aia am facut inginerie auto...nu mai vreau sa va critic marfa pentru ca mi a zis deja Skandal odata ca nu e voie asa ca n-am chef sa mi iau rosu sau ceva am zis si mai sus, nu critic produsul in sine oferit de voi, ci ceea ce reprezinta el..daca nu-si face treaba mai bine ca cele stock, atunci unde e imbunatatirea? repet, daca voi faceti un test comparativ profesional in care sa vad calitatea produsului, jur ca sunt primul care cumpara...da nu de genu, daca pui xenon se vede bine, ca ce trebuie atata reglaj ca le reglezi odata si gata...ceva profesional comparativ intre asta stock si astea dayline ca aspect sunt bestiale, da sa vedem in rest...nu mai comentez aici pana nu vad un test clar si poze si din spate ale farurilor sa vad ce reglaje au ele..daca-s multumit fac si comanda
          sigpic

Comment

va multumim ca sunteti asa de intelegator

Comment

Originally posted by xxxgeoxxx View Post
              stiu si eu cum se monteaza farurile si cum se regleaza si le montez chiar mai bine ca la service ca d-aia am facut inginerie auto...nu mai vreau sa va critic marfa pentru ca mi a zis deja Skandal odata ca nu e voie asa ca n-am chef sa mi iau rosu sau ceva am zis si mai sus, nu critic produsul in sine oferit de voi, ci ceea ce reprezinta el..daca nu-si face treaba mai bine ca cele stock, atunci unde e imbunatatirea? repet, daca voi faceti un test comparativ profesional in care sa vad calitatea produsului, jur ca sunt primul care cumpara...da nu de genu, daca pui xenon se vede bine, ca ce trebuie atata reglaj ca le reglezi odata si gata...ceva profesional comparativ intre asta stock si astea dayline ca aspect sunt bestiale, da sa vedem in rest...nu mai comentez aici pana nu vad un test clar si poze si din spate ale farurilor sa vad ce reglaje au ele..daca-s multumit fac si comanda
              asteapta mult si bine testele astea. la fel ca si DNF-u` , la 350 ce mai vrei ?
              cine vrea cumpara , cine nu , la revedere.

Comment

poate fac testele mai stii corect, cine vrea sa cumpere asa direct foarte bine, nu e fraier sau ceva, fiecare face ce vrea cu banii lui..eu te inteleg fofule, ca fac cat cer pe ele, da daca la prima pietricica mica plasticu alae subtire si se crapa, tre sa accept ca au fost ieftine si trebuia sa ma astept la asta? ( nu critic, habar n am cum e plasticu la far zic doar asa ca idee).
                ma repet, imi plac, da mi se pare corect sa avem toate informatiile inainte, in comparatie cu cele stock.
                LE: si am zis io ca vreau ceva anume la 350 ron? am zis doar ca sa stim exact ce luam de banii astia.
                Last edited by - Geo -; 30 August 2010, 17:16.
                sigpic

Comment

parerea mea este sa asteptati cateva zile ptr ca s au vandut destule la firme in tara si vor fi in toate magazinele de piese auto unde se pot cumpara pe incercate

Comment

aveti deja competitie si aici pe forum ) spor la vanzare atunci..astept cu nerabdare sa vad de ce sunt in stare
                    sigpic

Comment

la pretul la care sunt nu stiu ce va mira...sunt faruri pentru cei cu pretentii ex: Dectane la 1200 lei si unele low cost la 350 lei..
                      sigpic

Comment

Cred ca sunteti lamuriti acum despre produs ... ramaneti la subiect .

Comment

nu voi comenta nici pro nici contra.
                          am citit pareri ca sunt proaste ca sunt din china si etc. daca stam sa ne uitam la tot ce avem prin casa mai mult ca sigur jumate are o mica eticheta made in china.
                          lumina alba a led-urilor da bine rau de tot.
                          totusi astept sa le vad pe un logan montate sa imi fac o parere.

de apreciat ce au facut cei de la alfaromtrans ca au aud asa ceva in romania.
                          From Miami 2 Ibiza
                          Voucher
                          http://i39.tinypic.com/302s7zr.png

Comment

cum fac rost de bani , vine un set la mine
                            sigpic

Comment

Acestea sunt cateva poze cu farurile pe care le-a achizitionat azi colegul meu CL-99-VIS de la alfaromtrans,si este foarte multumit de ele.Maine o sa revin cu cateva poze mai clare

Baieti aveti un UPPPPP de la mine
                              Attached Files
                              Logan PH2 - 1.6,16v
                              Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

arata destul de bine parerea mea. ma bate un gand
                                o intrebare am vazut ca pe lupe nu ai xenon. ce vizibilitate ai cu bec normal h4?
                                From Miami 2 Ibiza
                                Voucher
                                http://i39.tinypic.com/302s7zr.png

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google