Faruri Logan DAYLINE Cu Led-uri Gen AUDI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Farurile au fost montate acum o ora,urmeaza zilele vitoare sa-i puna xenon,atat ca am inverast faza scurta cu lunga,ce pe lupe era lunga si se vede destul de bine,chiar nu ne asteptam la asa rezultate
    Logan PH2 - 1.6,16v
    Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

fara xenon sunt varza farurile cu lupa ca nu au in ce dispersa lumina daia sunt si concepute lupele pentru xenon..sa nu orbeasca...se vad bine pe masina farurile arata chiar frumos.recomand la banii astia se merita.
      sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

exact cum spune si florin, fara xenon nu prea bat dar cu xenon mie mi se pare ca bat mai bine ca cele stock. Eu am modelul cu doua lupe dar imi fac cu ochiul astea acum.
        Pana la urma cum e cu reglajul la astea? Tot manual?

Comment

xenon in farurile originale..... fara lupe.....fara fite..... si e bun! frumoase si astea oricum! nu pot zice ca nu m-ar tenta!

Comment

adica lupa este pentru faza lunga ?
            From Miami 2 Ibiza
            Voucher
            http://i39.tinypic.com/302s7zr.png

Comment

Da, lupa este pentru faza lunga. Am montat si eu in seara asta pe masina unui coleg asa ceva.
              In afara de firele din interiorul farului care nu arata prea estetic, in rest sunt ok.
              La prima impresie si lumina este bunicica, dar cu xenon pe ele ar fi si mai bine.
              GL-22-TOF

Comment

Cum sa fie lupa pentru faza lunga,este o greseala !!!
                LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

pai ce, chinezii au habar ce-i aia legislatie??

singurele faruri care pana acum m-au incantat dstul de mult. mai astept ceva probe...
                  Last edited by razvanamza; 1 September 2010, 08:25. Reason: Automerged Doublepost

Comment

multumim Daca vrei pot sa te ajut cu un set de xenon H1 ptr ele cu 100 lei ca sa le pui poze si daca te hotarasti joi avem un client din Calarasi de la o firma de piese auto sa le trimitem

Originally posted by Laur-ZCL- View Post
                    Acestea sunt cateva poze cu farurile pe care le-a achizitionat azi colegul meu CL-99-VIS de la alfaromtrans,si este foarte multumit de ele.Maine o sa revin cu cateva poze mai clare

Baieti aveti un UPPPPP de la mine
                    Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans

Comment

salutare.farurile au fost montate ieri pe masina mea si arata foarte bn. la banii astia eu zic ca e o achizitie buna. cand au venit ele au venit cu faza lunga pe lupa si faza scurta fara lupa. ii rog pe cei de la alfaromtrans sa ma lamureasca si pe mine daca asa este normal si aia este lupa ptr faza lunga sau trebuie inversate fazele?

Comment

chinezii au legislatia bine pusa la punct dupa norme internationale cu omologari europene sau in statele unite dar la noi nu sunt recunoscute ptr ca nici ei nu recunosc RAR ul nostru Omologarea ptr ele costa cel putin 30000 ron cu probe intr o tara europeana si nu stiu cand o sa le facem ptr ca da abia se vand cu 350 lei

Originally posted by razvanamza View Post
                        pai ce, chinezii au habar ce-i aia legislatie??

singurele faruri care pana acum m-au incantat dstul de mult. mai astept ceva probe...
                        Oferta faruri Logan DAYLINE + instalatie xenon = 500 lei
                        Last edited by alfaromtrans; 1 September 2010, 09:12. Reason: Automerged Doublepost
                        Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans

Comment

si in legatura cu xenonul la 100 lei il vreau.
                          multumesc anticipat si uup si de la mine.

Comment

aseara am avut si eu in mana modelul acesta de faruri.faza scurta e fara lupa iar cea lunga e pe lupa ,nu trebuie inversate fire sau altceva ,asa sunt facute ele.astept sa le monteze baiatul care si le-a achizitionat sa vad si cum lumineaza.totusi cu un xenon sunt mai mult decat OK

Comment

+10 pentru aspect ...nu am ce zice ...
                              cat despre funtionalitate momentan ma indoiesc mai ales dupa cum ziceti ca faza scurta e fara lupa si lunga e cu lupa ...eu personal nu am vazut masini sa aibe fazele asa ...ma refer la cele care au in fara si lupa si oglinda ...
                              rog un detinator sa faca o poza in fata la un perete sa vada tot omu cum bat ...(No offense)
                              numai bine
                              "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

poate ne auta colegii de la CL dupa ce achizitioneaza si un chit xenon
                                Nu-i bai...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google