Farurile au fost montate acum o ora,urmeaza zilele vitoare sa-i puna xenon,atat ca am inverast faza scurta cu lunga,ce pe lupe era lunga si se vede destul de bine,chiar nu ne asteptam la asa rezultate
Faruri Logan DAYLINE Cu Led-uri Gen AUDI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
adica lupa este pentru faza lunga ?
Comment
-
multumim Daca vrei pot sa te ajut cu un set de xenon H1 ptr ele cu 100 lei ca sa le pui poze si daca te hotarasti joi avem un client din Calarasi de la o firma de piese auto sa le trimitem
Originally posted by Laur-ZCL- View PostAcestea sunt cateva poze cu farurile pe care le-a achizitionat azi colegul meu CL-99-VIS de la alfaromtrans,si este foarte multumit de ele.Maine o sa revin cu cateva poze mai clare
Baieti aveti un UPPPPP de la mineJante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
salutare.farurile au fost montate ieri pe masina mea si arata foarte bn. la banii astia eu zic ca e o achizitie buna. cand au venit ele au venit cu faza lunga pe lupa si faza scurta fara lupa. ii rog pe cei de la alfaromtrans sa ma lamureasca si pe mine daca asa este normal si aia este lupa ptr faza lunga sau trebuie inversate fazele?
Comment
-
chinezii au legislatia bine pusa la punct dupa norme internationale cu omologari europene sau in statele unite dar la noi nu sunt recunoscute ptr ca nici ei nu recunosc RAR ul nostru Omologarea ptr ele costa cel putin 30000 ron cu probe intr o tara europeana si nu stiu cand o sa le facem ptr ca da abia se vand cu 350 lei
Originally posted by razvanamza View Postpai ce, chinezii au habar ce-i aia legislatie??
singurele faruri care pana acum m-au incantat dstul de mult. mai astept ceva probe...Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
+10 pentru aspect ...nu am ce zice ...
cat despre funtionalitate momentan ma indoiesc mai ales dupa cum ziceti ca faza scurta e fara lupa si lunga e cu lupa ...eu personal nu am vazut masini sa aibe fazele asa ...ma refer la cele care au in fara si lupa si oglinda ...
rog un detinator sa faca o poza in fata la un perete sa vada tot omu cum bat ...(No offense)
numai bine"when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
Comment