Faruri Logan DAYLINE Cu Led-uri Gen AUDI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

arata bine farurile, dar o poza pe zi cu ele montate ar fi mai edificatoare

Comment

Originally posted by alfaromtrans View Post
      d
      Au faza scurta pe lupa.
      pana la urma cum e?! daca chiar nu au lupa pe scurta nu mi se pare nicio smecherie cu toate ledurile lor.
      Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx

Comment

daca nu isi pune nimeni xenon pe ele pana vineri o sa imi pun eu si va arat dar eu zic ca o sa bata bn. am facut o comparatie intre farurile astea si cel;e de la mega drive cu doua lupe dar cu becuri normale halogen si astea bat mai bn. are lumina mai adunata. eu unu recomand.

Comment

asteptam poze

Comment

daca se vede strada bine cu ele imi cumpar si eu ca arata super bine!

Comment

@vallio - ti-am pus cateva poze cu farurile,sa ai o idee cum se vad ziua
              Attached Files
              Logan PH2 - 1.6,16v
              Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

cum bate semnalizarea? cum e pana la urma cu mufele? si reglaju?
                sigpic

Comment

semnalizarea da bn de tot . mie unu imi place mult. nu am avut timp sa ii pun xenoanele dar sper ca maine sa le primeasca si pe alea. reglajul e in spatele farului si mufele farului se mufeaza cu cele ale masinii.

Comment

Originally posted by CL-99-VIS View Post
                    semnalizarea da bn de tot . mie unu imi place mult. nu am avut timp sa ii pun xenoanele dar sper ca maine sa le primeasca si pe alea. reglajul e in spatele farului si mufele farului se mufeaza cu cele ale masinii.
                    vis pana la urma cum sta treaba cu lupa aia ? e faza scurta sau lunga ?
                    From Miami 2 Ibiza
                    Voucher
                    http://i39.tinypic.com/302s7zr.png

Comment

au zis baietii mai sus, ca faza lunga e pe lupa si cea cu dispersor e faza scurta si ca au inversat firele...si mie mi s a parut ca e cam in margine lupa ca sa fie faza scurta, da nu stiu daca are vreo relevanta pozitia ei
                      sigpic

Comment

Vis stii ce rugaminte avem la tine? pune acum pana schimbi si pui xenoane ..pune niste poze cu farurile aprinse sa vedem si noi cum da din fata si cum arata masina .....acum ca apoi pui cu xenoane!!! Ms fain!!
                        sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00

Comment

Daca lupa e pentru faza lunga nu se poate modifica pentru faza scurta. La mine care am doua lupe, cea de pe lunga e goala in interior iar cea de scurta are in interior o tabla pe jumatate de suprafata ca sa stopeze lumina sa bata in ochii celorlalti.
                          Deci la astea scurta e normala si lunga cu lupa. Astazi le-am vazut si eu in magazin, arata bine dar nu cred ca pe scurta e lumina nici macar cu xenon. Ramane sa vedem. Sper sa faca lumina ca si mie imi plac!

Comment

da alin ai dreptate, uitasem ca faza lunga cu lupa e jumate estompata atunci nu ma mai intereseaza absolut deloc, desi imi place aspectu..asteptam sa vad niste probe, da se pare ca sunt anumite lucruri nereusite din start
                            sigpic

Comment

faza cu lupa pe faza lunga m-a facut sa ma cam las pagubas ma batea un gand sa cumpar
                              From Miami 2 Ibiza
                              Voucher
                              http://i39.tinypic.com/302s7zr.png

Comment

Faruri?

Ma gandesc ca daca nu-s omologate nu facem cu ele nimic la ITP. Daca putem modifica mufele , se poate pune lupa pe faza scurta, cum e si normal. Inca o chestie interesanta as vrea sa subliniez. Lupa era normala pe exteriorul farului nu pe interior. Daca pe lupa punem xenon atunci sigur ne vor confunda cu o masina de gabarit redus, iar la trecerea pe linga o masina pe un traseu ingust si pe timp de noapte, e posibil sa ramai fara o oglinda cel putin.....
                                Cat despre farurile stock, subsemnatul lucreaza la un proiect de dayline, dar pe alte principii decat cele de la Audi......La timpul potrivit le veti vedea.....Sa ne vedem cu bine.

My Car

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google