v am mai spus studiati problema inainte de a da sfaturi Farurile au faza scurta pe lupa ,am verificat la trei masini ,am reglat farul pe masina in service si bate bine daca sunteti de acord cu pretul de 600lei/set in loc de 350 lei incepem procedura de omologare Astept pareri despre pret
Faruri Logan DAYLINE Cu Led-uri Gen AUDI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
de unde dane reglaje ce ai...si calitate ce naiba cat dai atata face ...va tot contraziceti si va tot intrebati atata...asta e pretul asta e calitatea si gata.astea sunt de aspect nu de calitate.si faza lunga pe lupa nu are cum asa ceva e o greseala.sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Comment
-
Eu am vazut de aproape, am reglat un set da faruri dinastea. Faza scurta e pe lupa, pozitionata spre interior, faza lunga e pe oglinda. Se regleaza destul de greu, dar am reusit pana la urma. O lumina buna pe faza lunga se poate obtine printr-o modificare simpla a instalatiei electrice astfel incat sa ramana si faza scurta aprinsa in momentul in care se trece pe faza lunga. La masinile cu becuri separat lunga/scurta cam asa e.Last edited by Fane; 4 October 2010, 21:20.
Comment
-
salut, sunt un incepator si ma incanta foarte mult ideea de dayline pe logan.........am citit thred-ul,in fine,unii zic k sunt ok la banii astia, dar nimeni nu a venit cu o alta optiune la banii astia sau cv mai mult, gen angel sau doar lupa cu un singur angel........as dori sa ma lamureasca si pe mine un cunoscator ce ar fi mai indicat, si daca aceste faruri intradevar merita cumparate si pus xenon pe ele...multumesc anticipat
Comment
-
Originally posted by brady View Postsalut, sunt un incepator si ma incanta foarte mult ideea de dayline pe logan.........am citit thred-ul,in fine,unii zic k sunt ok la banii astia, dar nimeni nu a venit cu o alta optiune la banii astia sau cv mai mult, gen angel sau doar lupa cu un singur angel........as dori sa ma lamureasca si pe mine un cunoscator ce ar fi mai indicat, si daca aceste faruri intradevar merita cumparate si pus xenon pe ele...multumesc anticipatJante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
Originally posted by alfaromtrans View Postmultumim Daca vrei pot sa te ajut cu un set de xenon H1 ptr ele cu 100 lei ca sa le pui poze si daca te hotarasti joi avem un client din Calarasi de la o firma de piese auto sa le trimitem
Originally posted by Fane-CL View PostEu am vazut de aproape, am reglat un set da faruri dinastea. Faza scurta e pe lupa, pozitionata spre interior, faza lunga e pe oglinda. Se regleaza destul de greu, dar am reusit pana la urma. O lumina buna pe faza lunga se poate obtine printr-o modificare simpla a instalatiei electrice astfel incat sa ramana si faza scurta aprinsa in momentul in care se trece pe faza lunga. La masinile cu becuri separat lunga/scurta cam asa e.
spuneti-mi si mie la farurile astea dayline cu led ca la audi ce tip de bec au pe faza scurta si ce tipuri pt faza lunga
spuneti-mi si mie la farurile astea dayline cu led ca la audi ce tip de bec au pe faza scurta si ce tipuri pt faza lunga
Comment
Comment