Faruri Logan DAYLINE Cu Led-uri Gen AUDI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

v am mai spus studiati problema inainte de a da sfaturi Farurile au faza scurta pe lupa ,am verificat la trei masini ,am reglat farul pe masina in service si bate bine daca sunteti de acord cu pretul de 600lei/set in loc de 350 lei incepem procedura de omologare Astept pareri despre pret
    Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans

Comment

daca nu au pe lupa, e naspa..daca au pe lupa,cum a zis si colegu mai sus e inselator ca e prea in margine..da o incolo de omologare, ca o data la 2 ani pun alea stock treaba e calitatea..
      sigpic

Comment

Au reglaj pe inaltime,la greutate ?
        LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

de unde dane reglaje ce ai...si calitate ce naiba cat dai atata face ...va tot contraziceti si va tot intrebati atata...asta e pretul asta e calitatea si gata.astea sunt de aspect nu de calitate.si faza lunga pe lupa nu are cum asa ceva e o greseala.
          sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

pana la urma ne lamureste cineva 100% cum e treaba cu faza lunga/faza scurta?! unii zic intr-un fel altii in alt fel
            Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx

Comment

haI CA SUNT FAINE LA BANII ASTIA ...CAND O SA AM BANIII ASTIA SA LE DAU PE FARURI ASA AM SA FAC!!!
              sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00

Comment

Merge pusa faza scurta pe lupa. Are opritor in interior lupa. Deci cu scurta pe lupa si xenon bat bine, lunga lasa de dorit.

Comment

Eu am vazut de aproape, am reglat un set da faruri dinastea. Faza scurta e pe lupa, pozitionata spre interior, faza lunga e pe oglinda. Se regleaza destul de greu, dar am reusit pana la urma. O lumina buna pe faza lunga se poate obtine printr-o modificare simpla a instalatiei electrice astfel incat sa ramana si faza scurta aprinsa in momentul in care se trece pe faza lunga. La masinile cu becuri separat lunga/scurta cam asa e.
                  Last edited by Fane; 4 October 2010, 21:20.
                  INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

poate cineva sa puna o poza comparativa dayline\normale masina langa masina pe bezna....atunci se vede ce si cum. scruta, lunga, cu si fara proiectoare

Comment

sunt autorizate sau trebuie date jos cind facem itp

Comment

farurile nu au omologare
                        Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans

Comment

salut, sunt un incepator si ma incanta foarte mult ideea de dayline pe logan.........am citit thred-ul,in fine,unii zic k sunt ok la banii astia, dar nimeni nu a venit cu o alta optiune la banii astia sau cv mai mult, gen angel sau doar lupa cu un singur angel........as dori sa ma lamureasca si pe mine un cunoscator ce ar fi mai indicat, si daca aceste faruri intradevar merita cumparate si pus xenon pe ele...multumesc anticipat

Comment

Originally posted by brady View Post
                            salut, sunt un incepator si ma incanta foarte mult ideea de dayline pe logan.........am citit thred-ul,in fine,unii zic k sunt ok la banii astia, dar nimeni nu a venit cu o alta optiune la banii astia sau cv mai mult, gen angel sau doar lupa cu un singur angel........as dori sa ma lamureasca si pe mine un cunoscator ce ar fi mai indicat, si daca aceste faruri intradevar merita cumparate si pus xenon pe ele...multumesc anticipat
                            pana primesti lamuriri va anunt ca s au terminat cele care au venit in container si au avut pretul de transport mic Acum pana la primavara cand primim mai multe o sa vina cu avionul si vor costa 400 lei/set La acest pret castigul nostru este mic si ne ati ajuta sa cumparati numai daca aveti urgente Peste 5 luni daca valuta este la fel cand o sa primim multe pretul o sa scada

Comment

Originally posted by alfaromtrans View Post
                              multumim Daca vrei pot sa te ajut cu un set de xenon H1 ptr ele cu 100 lei ca sa le pui poze si daca te hotarasti joi avem un client din Calarasi de la o firma de piese auto sa le trimitem
                              vreau si eu sunt tot din calarasi si h1 pe ce pot sa le pun pe lupa sau pe oglinda si spunetimi si mie care si cum sunt ex pe lupa ce tipuri de bec merg si pe oglinda multumesc mult de tot

Originally posted by Fane-CL View Post
                              Eu am vazut de aproape, am reglat un set da faruri dinastea. Faza scurta e pe lupa, pozitionata spre interior, faza lunga e pe oglinda. Se regleaza destul de greu, dar am reusit pana la urma. O lumina buna pe faza lunga se poate obtine printr-o modificare simpla a instalatiei electrice astfel incat sa ramana si faza scurta aprinsa in momentul in care se trece pe faza lunga. La masinile cu becuri separat lunga/scurta cam asa e.
                              explica-mi si mie cumm ai facut daca se poate

spuneti-mi si mie la farurile astea dayline cu led ca la audi ce tip de bec au pe faza scurta si ce tipuri pt faza lunga

spuneti-mi si mie la farurile astea dayline cu led ca la audi ce tip de bec au pe faza scurta si ce tipuri pt faza lunga
                              Last edited by alinutzu32; 2 November 2010, 21:50. Reason: Automerged Doublepost

Comment

au H1 pe ambele faze La Calarasi puteti cumpara de la firma FERI COM

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google