Originally posted by alfaromtrans
View Post
Faruri Logan DAYLINE Cu Led-uri Gen AUDI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sunt super tari!! ce mai conteaza cum lumineaza la cum arata si cat costa? parca circulati numai noaptea si ziua dormiti. oricum eu folosesc foarte putin lunga chiar si in afara localitatii. arata bestial! cat m-ar costa la Targoviste cu tot cu transport?
Comment
-
Originally posted by CRI$TI67 View PostSunt super tari!! ce mai conteaza cum lumineaza la cum arata si cat costa? parca circulati numai noaptea si ziua dormiti. oricum eu folosesc foarte putin lunga chiar si in afara localitatii. arata bestial! cat m-ar costa la Targoviste cu tot cu transport?Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
imi plac f mult si mi-am pus inst xenon si pe scurta si pe lung m-am chimuit foarte mult dar am reusit ce sa zic si am facut sa stea si faza scurta aprinsa in momentul cand o aprind pe lunga se vad foarte bune dar nush cat m-or tine (ca doar tre sa mai scoata ceva mai frumos china)dar poate pana atunci m-or tine astea si un +de design
scrie corect si foloseste punctuatia. Mai ales VIRGULA !Last edited by skandal; 13 November 2010, 22:29.
Comment
-
Folia pe care o importam si o vindem noi este omologata RAR. Probabil si folia de la tine din oras este omologata.
Daca are holograma lipita pe certificat este originala, este normal sa fie mai scumpa pentru ca este adusa la tine in oras si trebuie si respectivul sa aiba un castig.
Probabil scrie cu pixul proprietarul si datele de identificate ale autovehicululuiJante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
Anvelope de vara la urmatoarele preturi:
TIGAR SIGURA 185/65/15 LOGAN…………..............175 lei
FIRESTONE MULTIHAWK185/65/15T LOGAN..........223 lei
BRIDGESTONE ECOPIA 185/65/15 T LOGAN..........273 lei
TIGAR SIGURA 155/80/13T………………...............115 lei
TIGAR SIGURA 165/70/13T…………….…..............130 lei
TIGAR SIGURA 165/70/14T…………….…..............130 lei
TIGAR SIGURA 195/65/15T………………..............185 lei
TIGAR PRIMA 205/55/15V………………................245 lei
TIGAR SYNERI 205/55/16………………….............245 lei
TIGAR SIN 225/45/17……………………….............445 lei
TIGAR PRIMA 225/55/16…………………..............352 lei
Pretul este pe bucata.
__________________Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
Totusi, care e legatura dintre anvelope si faruri?
Comment
-
faptul ca cineva a intrebat de anvelope la faruri arata ca a fost o idee buna sa le punem impreuna Cele mai urmarite reclame sunt cele care te enerveaza prin prostia lorJante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
Comment