Faruri Logan DAYLINE Cu Led-uri Gen AUDI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by firiss View Post
    alfaromtrans - am sanse sa se ia garcea de mine daca ma vede cu asa ceva? ma refer la ledurile din faruri! ms
    ai toate sansele ptr ca nu ai cumparat masina din fabrica cu acest tip de faruri
    Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans

Comment

• eu as vrea sa pun leduri asemanatoare in farurile originale....dar cred ca sunt aceleasi sanse sa se lege, nu?

Comment

• Orice modificare adusa instalatiei de iluminat se pedepseste.
        Dar, daca sunt certificate RAR sau TUV mai ai ceva sanse de scapare.

Comment

• nu cred ca este chiar asa...de exemplu daca imi pun doua lampi la numar nu cred ca are de ce sa se lege, sau daca pun semnalizari in oglinzi...cum ar putea fi omologate, ce se scrie in talon? semnale in oglinzi sau o lampa in + la numar? este aberant

Dar garcea de la coltul strazii care nu stie sa vorbeste...confunda ledul alb din pozitie cu bixenonul...
          Last edited by firiss; 26 March 2012, 19:18.

Comment

• Zimi si mie un pret total pentru timisoara si daca nu am probleme cu calculatorul trebuie sa ii mai pun ceva ?

Comment

• nu mai avem faruri de Logan Dayline cu led-uri
              Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans

Comment

• Nici nu mai primiti?
                Last edited by 77sky; 21 February 2013, 20:20.

Comment

• nu cred ca o sa mai aducem

Comment

• Sa inteleg ca poate fi inchis topicul?
                    Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

• Eu am unele street storm cu angel ayes si m-a oprit politia si mi-a atras atentia in legatura cu becurile albastre nici de cum de faruri sau stopuri, ca totusi au si ei logan si face imediat diferenta intre ele.

Comment

• sincer zi mersi ca nu ti-ai luat amenda. In timisoara stiu cativa care au ramas fara talon si au platit amenda ca aveau lumina albastra.
                        sky, cred ca ai putea sa muti topic-ul in alta parte daca e de acord alfaromtrans, pentru ca mai sunt locuri de unde se pot cumpara, si s-ar mai putea discuta pe tema asta.

Comment

• In concluzie daca imi pun faruri cu lupe,xenon...am probleme cu politia ?
                          http://www.loganclub.ro/forum/album.php?albumid=910

Comment

• Da. (10 caractere)
                            "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guţă
                            Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@

Comment

• pai si cei care au ?am vazut foarte multe loganuri cu lupe...xenon ...etc ?vino cu niste argumente...de ce sa am probleme ?
                              http://www.loganclub.ro/forum/album.php?albumid=910

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google