ai cumva eleron luneta cel original pentru logan,daca da la ce pret.
[Vand] Piese, consumabile si accesorii de origine.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by gheorg1975 View PostSalut.
Cablaj audio intre boxe si mufa de la precablaj de sub bord si burdufuri de la usi pentru cablaj ?
Si un pret cu transport pana in Bucuresti daca ai.
Pentru ph2 daca cumva sunt diferite de ph1.
Originally posted by valiaviator View PostSalut! Ma intereseaza un bloc de lumini cu functie pentru proiectoare, pentru un Logan din 2006, deci PH1!
Originally posted by virago View PostKit distributie 1.4!?!? Ce pret??
Originally posted by cosmin83 View Postai cumva eleron luneta cel original pentru logan,daca da la ce pret.
Comment
-
Originally posted by valiaviator View PostSalut! Ma intereseaza un bloc de lumini cu functie pentru proiectoare, pentru un Logan din 2006, deci PH1!
Originally posted by virago View PostKit distributie 1.4!?!? Ce pret??
Originally posted by cosmin83 View Posteleronul ce culoare are,sau trebuie vopsit.
Comment
-
Originally posted by cosmin83 View Postdaca mai ai eleron de luneta poti sa imi trimiti unu,ai pm. sa iti dau datele mele.
Originally posted by laurdpb View PostSalut.
Teul de aerisire lichid de racire la 1,4mpi il ai, sau furtunul care vine cu teul respectiv?
Originally posted by verginio View Postiau eu kitul tuning...o sa trim adresa sms pe tel
Originally posted by ani[I]aL_2008 View PostSalut
Prezoane pentru jante de aliaj Dacia originale? Un pret / bucata , pret set complet 16 bucati( faci discount ?)
Comment
-
un pret pentru sonda lambda aval si ferodouri spate...(si ce firma sunt). pe pm daca se poate. ms
Comment
-
nu stiu ce e ala cod vin, e abs plus masina 1.4mpi, din 2007
Comment
Comment