If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
[Vand] Piese, consumabile si accesorii de origine.
Salut.
Ma intereseaza si pe mine protectia pasaj roata spate(paralel cu aparatoarea de noroi) situata in partea dinspre prag montata la logan din 2011.
Multumesc
chroma am si eu nevoie de o info, despre pragurile de origine din kit-ul de uzina: cele de faza 1 sunt din 2 bucati clar, cele de faza 2 tot la fel sunt sau sunt dintr-o singura bucata? Respect !!!
Doar sticlele pentru oglinzile electrice si incalzite de DUSTER gasesc la tine Chroma ????
nu am in stoc dar iti dau codurile sa le comanzi la tine. diferenta de pret nu justifica transportul craiova-bucuresti
963657229r 49 ron 64 ron
963663482r 49 ron 64 ron
Salut
Gasesc si la tine un set panouri usi fata ph2 versiunea laureate?
Multumesc
ti-am raspuns si pe pm, apun aici pt toata lumea: nu se merita ca si comanda pt panouri de usi sau tapiserii din cauza pretului mai mult decat exagerat (un panou la 729 ron/buc, tapiseria pt un scaun 1300 ron)
te rog frumos un pret pentru jante aliaj. ce modele ai.m-ar interesa unul din cele 3 modele in ordinea postarii.
modelul 1 e pe 16" si echipeaza sandero stepway pt export.
te rog frumos un pret pentru jante aliaj. ce modele ai.m-ar interesa unul din cele 3 modele in ordinea postarii.
n-am nici unul pe stoc. la banii la care sunt alea pe 16" iti iei OZ. daca vrei neaparat caut preturi.
Merci mult Chroma, esti un super user !!! Respect !!!
sunt doar user nu superuser. suntem aici sa ne ajutam cum putem unii pe altii. eu asa pot sa va ajut (indiferent de varsta voastra cu masini "tunate" sau nu).
in ordinea in care le-ai pus tu (nu am pe stoc nimic, dar se pot aduce la urmatoarele preturi):
salsa 403005685r 760 ron/buc 868 ron/buc.
noxiane 8200659150 645 ron/buc 739 ron/buc.
8200760342 385 ron/buc 440 ron/buc.
iti multumesc foarte mult pt preturi...dar crede-ma ca si tu daca ai fi in locul meu nu ai da banii pe ele. ma asteptam cele SALSA sa fie undeva la maxim 400 lei
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment