...............up.................
[Vand] Piese, consumabile si accesorii de origine.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by lungu Dan View PostPoti face rost de reglajul lombar?
Originally posted by o8MeLC View PostMa intereseaza si pe mine un set de capete de bare si bielete de directie daca ai mai multe modele as vrea sa stiu care sunt cele mai rezistente si pret per total.
Comment
-
Originally posted by o8MeLC View PostMa intereseaza si pe mine un set de capete de bare si bielete de directie daca ai mai multe modele as vrea sa stiu care sunt cele mai rezistente si pret per total.
cap bara dr 6001550443 197 ron pret raft 299 ron
rotula axiala 6001550441 118 ron pret raft 185 ron
plus taxe livrare
Originally posted by savoiu_rf 82 View PostO bieleta antiruliu la ce pret este imi trebuie doar una?
in stoc ultimele 3 grile tuning logan ph1 berlina la 220 ron/buc pret raft 552 ron/buc. dupa astea nu se mai aduc.
Comment
-
poze cu grila si oferta la magazii mp3 VDO
Comment
-
Originally posted by chroma View Postpoze cu grila si oferta la magazii mp3 VDO
Comment
-
Originally posted by savoiu_rf 82 View PostO bieleta antiruliu la ce pret este imi trebuie doar una?
Originally posted by mike26ro View Postun coltar dreapta fata din kitul de tuning logan ph1? si un pret?
Originally posted by sKyb0y View Postcat este pretul pt grila ?
Comment
-
Originally posted by bobi View Postelementele tuning bara fata mai ai? si la ce pret?
Originally posted by piticu66 View Postpoti aduce ornamentele pt bara fata de mcv faza 1 din kitul de tuning de origine? Respectiv coltare si spoiler central? Le-as prefera pe cele negre nevopsite nu pe cele gri..
Originally posted by barbuoctav View PostLa ce bani ar veni tot kitul pentru mcv, si daca poti sa pui si niste poze, si preturile pentru fiecare element in parte,multumesc anticipat
Comment
Comment