Difuzorul de aer vine si cu prinderea originala?
[Vand] Piese, consumabile si accesorii de origine.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by bogdabo View PostDifuzorul de aer vine si cu prinderea originala?
Originally posted by don_luigis View PostBuna seara, vreau si eu te rog un set de prezoane ptr jante de tabla de origine si un eleron luneta ptr un ph1. Un pret ptr fiecare si cit face transportul pina la iasi....pe PM te rog ptr ca intru rar pe net....nu prea am timp. Multumesc.
Originally posted by Raulissimo View PostUn pret te rog pt aceste elemente tunning..
Originally posted by 33mat View PostUn eleron luneta,unul portbagaj si grila masca fata as vrea si eu un pret pt. ele.
pana acum 9 eleroane luneta, 5 difuzoare, 3 grile centrale, 2 parti inferioare. hai mai multi sa scada pretul....
poze aveti aici
Originally posted by Raulissimo View PostUn pret te rog pt aceste elemente tunning..
Comment
-
adaug: cotiera gri 135 ron, kit sport Logan (coltare,element central, praguri, difuzor) 550 ron, 1 set huse Confort 125 ron.
Hai sa incepem lista cu piesele dorite :
1. MVP - Difuzor aer ph1 100% (si eleron luneta daca sunt la pret bun)
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
eu incerc. depinde si de numarul de doritori. ca si cantitate, undeva spre 20/25 buc. nu va ganditi ca sunt multe, am mai dat 25 in 2 zile asa ca...
Comment
-
2. katalin_89 -eleron luneta
3. bogdabo-Difuzor aer ph1[si eleron luneta daca exista vreo reducere]
4. MihaiB - difuzor bara ph1 si eleron luneta
5. don_luigis-eleron luneta ph1 si prezoane noi jante tabla de origine.
6.
7.
8.Ambition 1,5 DCI Sedan
Comment
-
2. katalin_89 -eleron luneta
3. bogdabo-Difuzor aer ph1[si eleron luneta daca exista vreo reducere]
4. MihaiB - difuzor bara ph1 si eleron luneta
5. don_luigis-eleron luneta ph1 si prezoane noi jante tabla de origine.
6. FANE_CLK - grila fata tuning + praguri MCV ( pret, in cazul in care se face aceasta mare comanda )
7.
8.sigpic
Comment
Comment