[Vand] Piese, consumabile si accesorii de origine.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by chroma View Post
    @ vyp75 post 108 dar nu cred ca te avantajeaza aproape 500 ron la raft, 430 la mine (adauga si transport si taxa ramburs si nu iese nici o "afacere"). jumatate din suma plata in avans, restul la livrare (asta pentru ca nu avem pt ph2 nimic pe stoc, doar la comanda). ai acolo si cod ca sa-l poti comanda la voi la sibiu (emilian parca se cheama).

dupa cum am mai spus, momentan nu fac oferte la piese, consumabile etc. daca si cand se va epuiza stocul de accesorii mai mult ca sigur voi face si pt piese si consumabile. pana atunci preturi decente la accesorii.
    cititi si 4-5 posturi in urma sa nu fiu nevoit sa (ma) repet.

Comment

• am inteles. seara buna !
      Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• hai sus.................

Comment

• Salutare. M-ar interesa :

6001998283 kit suv MCV gri stoc 1 2420 ron 1950 ron

Pretul la care mi-l poti da este 1950 lei ?

Poze se poate pune. Mersi mult

Comment

• da, 1950 este pretul. este nou in ambalaj sigilat. daca te ajuta poze din catalogul de accesorii http://www.bras.ro/images/pdf/catalo...orii_logan.pdf pagina 12 este cel din poze si mai am unul negru. transport moka pana la tine daca te hotarasti

Comment

• hai sus..........

Comment

• cine se baga la o cmbinatie kit tuning ph 1?????????
                eu vreau coltare si difuzor
                PRAGURILE SUNT LIBERE LA PRETUL DE 2 MIL....

cine vrea pragurile la 2 mil???tel 0721146821

nu vrea nimeni praguri de origine la 2 mil?
                Last edited by verginio; 28 April 2011, 17:56. Reason: Automerged Doublepost
                sigpicmasina personala pare cea mai deosebita

Comment

• 2 butoane incalzire in scaune ai ?
                  sau butoane de blocare/deblocare geam spate ?
                  Un pret te rog.
                  sigpicTransport marfa !

Comment

• cine vrea pragurile logan la 2 mil?

Comment

• ma bag eu, vorbim la telefon...multumesc...
                      "Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic

Comment

• cand te hotarsati...dai apel si vb

Comment

• update:

2. element inchidere dreapta logan ph1 nou 40 ron
                          6. absorbant acustic capota clio2 nou 80 ron
                          8. 1 set complet paravanturi Sandero (fata+spate) 120 ron (bonus inca un paravant stg fata)
                          9. protectii aripi spate subtiri MCV/Van 30 ron
                          12. ornament cromat bara fata Symbol 2010 nou 100 ron
                          13. ornament cromat bara fata Logan ph2 stare foarte buna 80 ron.

adaug:

- 1 set (4buc) capacele jante aliaj sigla renault noi 50 ron
                          - 1 set cablaj proiectoare+releu+intrerupator+instructiuni montaj (original, pentru masinile care nu au proiectoare din fabrica) 50 ron
                          - 1 buc sticla oglinda MCV stanga, fara incalzire 25 ron
                          - 1 set covoare Logan berlina (de origine) usoare urme de uzura 50 ron (modelul cu bordura mai mica, cu sistem prindere pe mocheta)

mai jos aveti stoc, coduri si preturi (fara transport). Primul pret este pretul de lista, pretul al doilea este pretul la care vi le pot lua eu:

6001998248 spoiler central fata, stoc 2 312 ron 160 ron
                          6001998254 grila fata stoc 6 492 ron 220 ron
                          6001998255 kit sport stoc 3 1550 ron 550 ron 1buc rezervat lui verginio
                          6001998191 eleron stoc 1 285 ron 100 ron
                          6001998250 praguri dreapta stoc 1 420 ron 220 ron
                          6001998251 praguri stanga stoc 1 420 ron 220 ron
                          6001998249 coltare bara fata stoc 1 720 ron 390 ron

6001998283 kit suv MCV gri stoc 1 2420ron 1950 ron
                          6001998285 kit suv MCV negru stoc 1 1993 ron 1460 ron

preturile se negociaza doar pentru cantitati mai mari.

Ce contin kiturile sport si suv:

kit sport Logan ph1 - praguri stg+dr, coltare bara fata, difuzor bara spate (fara elementul central, fara grila)
                          kit suv pt mcv ph1 - praguri stg+dr, difuzor bara spate, coltare bara fata, elementul central.
                          Grila sport, merge si pe barile de MCV numai cu adaptari (sunt pe forum care au reusit sa monteze).
                          Kitul suv MCV gri este vopsit gri mat de fabrica.

Comment

• bara fata renault symbol 2009

Buna! Mai ai cumva o bara ornament grila renault symbol an fabricatie 2009? sau cum i-ai spus tu ornament cromat bara fata. Sunt in cautare de asa ceva si daca o ai o si comand de cum imi dai raspunsul.

multumesc

Originally posted by chroma View Post
                            update:

2. element inchidere dreapta logan ph1 nou 40 ron
                            8. 1 set complet paravanturi Sandero (fata+spate) 120 ron (bonus inca un paravant stg fata)
                            9. protectii aripi spate subtiri MCV/Van 30 ron
                            12. ornament cromat bara fata Symbol 2010 nou 100 ron
                            13. ornament cromat bara fata Logan ph2 stare foarte buna 80 ron.

adaug:

- 1 set (4buc) capacele jante aliaj sigla renault noi 50 ron
                            - 1 set cablaj proiectoare+releu+intrerupator+instructiuni montaj (original, pentru masinile care nu au proiectoare din fabrica) 50 ron
                            - 1 buc sticla oglinda MCV stanga, fara incalzire 25 ron
                            - 1 set covoare Logan berlina (de origine) usoare urme de uzura 50 ron (modelul cu bordura mai mica, cu sistem prindere pe mocheta)

mai jos aveti stoc, coduri si preturi (fara transport). Primul pret este pretul de lista, pretul al doilea este pretul la care vi le pot lua eu:

6001998248 spoiler central fata, stoc 2 312 ron 160 ron
                            6001998254 grila fata stoc 6 492 ron 220 ron
                            6001998255 kit sport stoc 3 1550 ron 550 ron 1buc rezervat lui verginio
                            6001998191 eleron stoc 1 285 ron 100 ron
                            6001998250 praguri dreapta stoc 1 420 ron 220 ron
                            6001998251 praguri stanga stoc 1 420 ron 220 ron
                            6001998249 coltare bara fata stoc 1 720 ron 390 ron

6001998283 kit suv MCV gri stoc 1 2420ron 1950 ron
                            6001998285 kit suv MCV negru stoc 1 1993 ron 1460 ron

preturile se negociaza doar pentru cantitati mai mari.

Ce contin kiturile sport si suv:

kit sport Logan ph1 - praguri stg+dr, coltare bara fata, difuzor bara spate (fara elementul central, fara grila)
                            kit suv pt mcv ph1 - praguri stg+dr, difuzor bara spate, coltare bara fata, elementul central.
                            Grila sport, merge si pe barile de MCV numai cu adaptari (sunt pe forum care au reusit sa monteze).
                            Kitul suv MCV gri este vopsit gri mat de fabrica.
                            Sigur se potriveste si la renault symbol 2009. Astept raspuns. Multumesc!
                            Last edited by marius 11; 6 May 2011, 00:02. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• eu zic sa probam duminica, dar ma suni maine sa-mi aduci aminte de el

Comment

• ai o poza cu

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google