[Vand] Piese, consumabile si accesorii de origine.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nu am poza, dar daca vrei facem si poza. este pt bicorp.

Comment

• ornamentul pt symbol a plecat, absorbantul capota motor clio a plecat, 1 kit tuning a plecat (raman 2), covorasele de interior momentan rezervate.

Comment

• am cumparat kitul tuning la combinatie cu EMI LOGANU....UP...UP....CUMPARATI CU INCREDERE LA DE CHROMA...OM DE CUVANT
        sigpicmasina personala pare cea mai deosebita

Comment

• Buna ziua,as dori o oferta pt urmatoarele piese: burduf planetara ,partea catre roata, ORIGINALtampoane de cauciuc pt esapament,coliere metalice pt esapament,aparatori de noroi ,de calitate,tubul de cauciuc care face legatura intre rezervor si gura de umplere a acestuia,pentru solenza benzina 2003 ,antifon de calitata la cutie sau la spray,zinc la spray sau cutie, si o toba sh.in stare buna(cu poze).de loganVa multumesc.

Comment

• un cod vin si poate ai noroc

Comment

• re

CCF04102008_00000.jpg
              Originally posted by chroma View Post
              un cod vin si poate ai noroc
              ti am trimis

Comment

• mai cautam si te anunt.

update:

2. element inchidere dreapta logan ph1 nou 40 ron
                8. 1 set complet paravanturi Sandero (fata+spate) 120 ron (bonus inca un paravant stg fata)
                9. protectii aripi spate subtiri MCV/Van 30 ron
                13. ornament cromat bara fata Logan ph2 stare foarte buna 80 ron.

adaug:

- prezoane jante tabla (noi), de origine, 50 ron/set 16 buc/set
                - 1 set (4buc) capacele jante aliaj sigla renault noi 50 ron
                - 1 set cablaj proiectoare+releu+intrerupator+instructiuni montaj (original, pentru masinile care nu au proiectoare din fabrica) 50 ron
                - 1 buc sticla oglinda MCV stanga, fara incalzire 25 ron
                - 1 set covoare Logan berlina (de origine) usoare urme de uzura 50 ron (modelul cu bordura mai mica, cu sistem prindere pe mocheta)

mai jos aveti stoc, coduri si preturi (fara transport). Primul pret este pretul de lista, pretul al doilea este pretul la care vi le pot lua eu:

6001998248 spoiler central fata, stoc 2 312 ron 160 ron
                6001998254 grila fata stoc 6 492 ron 220 ron
                6001998255 kit sport stoc 2 1550 ron 550 ron
                6001998191 eleron stoc 1 285 ron 100 ron
                6001998250 praguri dreapta stoc 1 420 ron 220 ron
                6001998251 praguri stanga stoc 1 420 ron 220 ron
                6001998249 coltare bara fata stoc 1 720 ron 390 ron

6001998283 kit suv MCV gri stoc 1 2420ron 1950 ron
                6001998285 kit suv MCV negru stoc 1 1993 ron 1460 ron

preturile se negociaza doar pentru cantitati mai mari.

Ce contin kiturile sport si suv:

kit sport Logan ph1 - praguri stg+dr, coltare bara fata, difuzor bara spate (fara elementul central, fara grila)
                kit suv pt mcv ph1 - praguri stg+dr, difuzor bara spate, coltare bara fata, elementul central.
                Grila sport, merge si pe barile de MCV numai cu adaptari (sunt pe forum care au reusit sa monteze).
                Kitul suv MCV gri este vopsit gri mat de fabrica.

Comment

• exista la loganele din 2011 un burete pus la baza parbrizului pe interior intre el si bord
                  are cineva idee daca se gaseste si cat costa?

Comment

• Originally posted by chroma View Post
                    da, 1950 este pretul. este nou in ambalaj sigilat. daca te ajuta poze din catalogul de accesorii http://www.bras.ro/images/pdf/catalo...orii_logan.pdf pagina 12 este cel din poze si mai am unul negru. transport moka pana la tine daca te hotarasti

Daca 1950 lei este un pret decent, atunci eu nu mai inteleg nimic. Eu zic ca un administrator, sa taie "decente" din titlu. Sa ramana doar VAND] Accesorii de origine"". Eu zic ca e mai realist.

Comment

• Du-te atunci la dealer ca sunt si mai decente
                      Last edited by iamagi; 23 May 2011, 20:59.
                      sigpic

Comment

• Originally posted by ilie71c View Post
                        [ATTACH]293158[/ATTACH]

ti am trimis
                        am asa:
                        6001543733 burduf planetara 28 ron
                        6001539655 suport elastic (esapament) 2.2 ron

nu am 6001543729 colier fixare esapament 2.7 ron
                        6001546613 racord gura umplere 58 ron
                        aparatori noroi
                        toba finala

ti-am dat coduri si preturi, ideea este ca le poti lua de la tine din oras la preturile astea (au pret bun la achizitie) si scutesti transport.

Originally posted by ioo_florin_el View Post
                        exista la loganele din 2011 un burete pus la baza parbrizului pe interior intre el si bord
                        are cineva idee daca se gaseste si cat costa?
                        nu este nici o chestie cu buretelul ala (de la soare se scurteaza si raman 2 segmente goale de cca 3 cm in stanga si in dreapta montantilor. in plus, se monteaza cu plansa bord data jos, sau parbrizul dat jos pentru o fixare corespunzatoare. eu unul nu mi-as pune.

Originally posted by adicata2003 View Post
                        Daca 1950 lei este un pret decent, atunci eu nu mai inteleg nimic. Eu zic ca un administrator, sa taie "decente" din titlu. Sa ramana doar VAND] Accesorii de origine"". Eu zic ca e mai realist.
                        parerea ta ca nu sunt decente, eu zic altceva: iti poti lua de la tine de la dealer cu minim 2400 ron (de obicei este mai scump). Ca tie ti se pare scump si ai vrea ceva la 600 ron este altceva. Nu se va ieftini atatata timp cat este cerere la export.

Originally posted by iamagi View Post
                        Du-te atunci la dealer ca sunt si mai decente
                        ura ura. il iau ca pe un up marisor

pentru toata lumea: ce fac eu aici (ofer niste produse noi, de origine, la preturi zic eu normale) este munca voluntara pentru cine nu stie (cei care au venit la sediu sa le ridice personal stiu despre ce vorbesc). Nu vreau sa fiu ridicat in slavi "vai ce face Marius", vreau doar sa intelegeti ca mi-a luat ceva timp sa conving patronul sa mearga cu aceste preturi (numai pentru logan club) din care nu castiga decat 5% (din care trebe sa-i dam si lui Boc ) si am facut si fac asta pentru ca vreau sa va ajut (si pot sa va ajut) sa va schimbati putin look-ul frigiderelor. Sunt cu totul altele preturile la raft. Eu spun ca asta este spiritul "loganistilor": sa ne putem ajuta unii pe altii indiferent despre ce este vorba. Mai sunt si carcotasi dar poate isi vor reveni.
                        Last edited by chroma; 23 May 2011, 22:32.

Comment

• O sa-si revina cand vor vedea preturile la dealer sau o sa cumpere turcisme ieftine .
                          Un mare UP si de la mine !
                          sigpicTransport marfa !

Comment

• Originally posted by chroma View Post
                            am asa:
                            6001543733 burduf planetara 28 ron
                            6001539655 suport elastic (esapament) 2.2 ron

nu am 6001543729 colier fixare esapament 2.7 ron
                            6001546613 racord gura umplere 58 ron
                            aparatori noroi
                            toba finala

ti-am dat coduri si preturi, ideea este ca le poti lua de la tine din oras la preturile astea (au pret bun la achizitie) si scutesti transport.

nu este nici o chestie cu buretelul ala (de la soare se scurteaza si raman 2 segmente goale de cca 3 cm in stanga si in dreapta montantilor. in plus, se monteaza cu plansa bord data jos, sau parbrizul dat jos pentru o fixare corespunzatoare. eu unul nu mi-as pune.

parerea ta ca nu sunt decente, eu zic altceva: iti poti lua de la tine de la dealer cu minim 2400 ron (de obicei este mai scump). Ca tie ti se pare scump si ai vrea ceva la 600 ron este altceva. Nu se va ieftini atatata timp cat este cerere la export.

ura ura. il iau ca pe un up marisor

pentru toata lumea: ce fac eu aici (ofer niste produse noi, de origine, la preturi zic eu normale) este munca voluntara pentru cine nu stie (cei care au venit la sediu sa le ridice personal stiu despre ce vorbesc). Nu vreau sa fiu ridicat in slavi "vai ce face Marius", vreau doar sa intelegeti ca mi-a luat ceva timp sa conving patronul sa mearga cu aceste preturi (numai pentru logan club) din care nu castiga decat 5% (din care trebe sa-i dam si lui Boc ) si am facut si fac asta pentru ca vreau sa va ajut (si pot sa va ajut) sa va schimbati putin look-ul frigiderelor. Sunt cu totul altele preturile la raft. Eu spun ca asta este spiritul "loganistilor": sa ne putem ajuta unii pe altii indiferent despre ce este vorba. Mai sunt si carcotasi dar poate isi vor reveni.

Salutare.

Sper ca nu ai inteles gresit. Nu am nimic cu tine, si nu am comentat deloc preturile tale. Fiecare vinde cu cit vrea, e afacerea lui. Eu am zis ca preturile nu sunt decente, doar atat.

Spor la vamzare si succes in afacere. Numai bine!

Comment

• adicata2003:nu inteleg de ce trebuie sa comentezi u preturile altuia!!!de el au cumparat o gramada de oameni si nu au comentat nici unu,desi ca si ei au cautat unde este mai ieftin!
                              Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• Auzi, daca citeai mai bine, filosof ramaneai. REPET, nu am comentat preturile deloc, ci doar faptul ca nu sunt decente. Putea sa puna si preturi de trei ori mai mari, nu ma interesa, fiecare vinde cu ce pret vrea.

Inca o data, "Eu zic ca un administrator, sa taie "decente" din titlu. Sa ramana doar VAND] Accesorii de origine " Cred ca e mai realist.

Si inca o chestie, eu lucrez la un dealer Dacia Renault, si stiu preturile reala. De aiai am comentat. (Am comentat doar titlul)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google