[Vand] Piese, consumabile si accesorii de origine.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ajunge polemica asta iscata din nimic (chiar nu-si au rostul atatea discutii). titlul ramane asa cum este. cine vrea cumpara de aici cine nu din orice alta parte.

Comment

• salut, m-ar interesa daca ai ceva pt logan din 2008, plasticul de protectie pentru lampa din spate.

Comment

• fii mai explicit. inspate sunt 5 lampi: 2 combinate, una suplimentara pentru frana, una de iluminare portbagaj si una iluminare nr de inmatriculare. ce plastic de la ce lampa?

Comment

• Salut, da-mi un PM cu pret conducta groasa de aer conditionat pentru logan 1.6mpi. Mi s-a retezat de la prinderea de pe compresor! Salut!
          sigpic

Comment

• un upp de la mine....preturi f bune fata de reprezentata...
            sigpicmasina personala pare cea mai deosebita

Comment

• un eleron luneta si un ornament bara spate (deflector) ai? si la cat? eventual si grila din Kitt!
              sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

• Originally posted by fuguletz View Post
                Salut, da-mi un PM cu pret conducta groasa de aer conditionat pentru logan 1.6mpi. Mi s-a retezat de la prinderea de pe compresor! Salut!
                cod vin?

Originally posted by verginio View Post
                un upp de la mine....preturi f bune fata de reprezentata...
                merside up. tot de la reprezentanta este si oferta asta, numai ca preturile sunt doar pentru loganclub.

Originally posted by lucialina View Post
                un eleron luneta si un ornament bara spate (deflector) ai? si la cat? eventual si grila din Kitt!
                grila am la 220 ron+transport. eleron luneta si difuzor aer bara spate nu am.

Comment

• in curand (cred ca luni sau marti) dam drumul la superoferte pe consumabile si piese de schimb. preturile vor fi asa: pret uzina+taxa lui boc (tva)+5%. livrarea se va face numai cu curier. evident va fi alt thread. peste 31000 de repere. pana atunci un up pentru accesorii.

Comment

• te rog poti sp si mie cat costa o janta de prestige ph 1...poate afli un pret
                    sigpicmasina personala pare cea mai deosebita

Comment

• Sal! are cineva ventilele alea de la gura de umplere pt instalatia de aer conditionat?

Comment

• asadar, punem la bataie peste 35000 de repere, DE ORIGINE, cu factura si certificat garantie si conformitate emis de Automobile Dacia s.a. Pentru o identificare exacta am nevoie de coul VIN al masinii. Livrarea numai prin curier rapid, plata ramburs. Pentru comenzi cu o valoare mai mare de 1000 ron (inclusiv) livrarea este gratuita oriunde in tara. Pentru factura am nevoie de: nume si prenume, adresa, buletin, cnp, un nr de tel.
                        In general sunt pe stoc majoritatea reperelor uzuale, altfel livrarea in maxim 10 zile.
                        Un exemplu de preturi: bujii (1 sau 2 electrozi) 16 ron/buc
                        faruri Stepway 250 ron/buc
                        etc.
                        Nu solicitati altceva decat de origine pentru ca nu va pot ajuta (avem amicii de la Daciashop pentru asta).
                        preturile vor fi la vedere, cine vrea cumpara, cine nu..... asa ca orice alte comentarii referitoare la preturi sunt de prisos. Raspunsul meu pentru reperele solicitate il veti primi cel mult in 2 zile.
                        Cereti si vi se va da.

Comment

• Salut , te rog sa-mi spui un pret daca ai si poti sa ma informezi la Bare protbagaj pavilion pentru logan . cod 6001998054 si pentru o cotiera gri cod 6001998264 ms anticipat si spor la vanzare. codurile sunt din pdf-ul cu accesori logan
                          Last edited by justkta; 6 June 2011, 23:59.

Comment

• Salut! Calculator airbag?

Comment

• Originally posted by justkta View Post
                              Salut , te rog sa-mi spui un pret daca ai si poti sa ma informezi la Bare protbagaj pavilion pentru logan . cod 6001998054 si pentru o cotiera gri cod 6001998264 ms anticipat si spor la vanzare. codurile sunt din pdf-ul cu accesori logan
                              am in stoc 6001998054 (bare pavilion) 225 ron
                              nu am 6001998264 (cotiera gri) 236 ron

Originally posted by vioara77 View Post
                              Salut! Calculator airbag?
                              cod vin? si cate airbag are masina: 1, 2, 4?

Originally posted by verginio View Post
                              te rog poti sp si mie cat costa o janta de prestige ph 1...poate afli un pret
                              janta bolchoy 8200414982 370 ron/buc. nu am pe stoc.
                              Last edited by chroma; 7 June 2011, 21:45. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Inelele arginti de pe ceasurile prestige ai ?
                                O lista cu repere este ?
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google