ajunge polemica asta iscata din nimic (chiar nu-si au rostul atatea discutii). titlul ramane asa cum este. cine vrea cumpara de aici cine nu din orice alta parte.
[Vand] Piese, consumabile si accesorii de origine.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
un eleron luneta si un ornament bara spate (deflector) ai? si la cat? eventual si grila din Kitt!
Comment
-
Originally posted by fuguletz View PostSalut, da-mi un PM cu pret conducta groasa de aer conditionat pentru logan 1.6mpi. Mi s-a retezat de la prinderea de pe compresor! Salut!
Originally posted by verginio View Postun upp de la mine....preturi f bune fata de reprezentata...
Originally posted by lucialina View Postun eleron luneta si un ornament bara spate (deflector) ai? si la cat? eventual si grila din Kitt!
Comment
-
in curand (cred ca luni sau marti) dam drumul la superoferte pe consumabile si piese de schimb. preturile vor fi asa: pret uzina+taxa lui boc (tva)+5%. livrarea se va face numai cu curier. evident va fi alt thread. peste 31000 de repere. pana atunci un up pentru accesorii.
Comment
-
asadar, punem la bataie peste 35000 de repere, DE ORIGINE, cu factura si certificat garantie si conformitate emis de Automobile Dacia s.a. Pentru o identificare exacta am nevoie de coul VIN al masinii. Livrarea numai prin curier rapid, plata ramburs. Pentru comenzi cu o valoare mai mare de 1000 ron (inclusiv) livrarea este gratuita oriunde in tara. Pentru factura am nevoie de: nume si prenume, adresa, buletin, cnp, un nr de tel.
In general sunt pe stoc majoritatea reperelor uzuale, altfel livrarea in maxim 10 zile.
Un exemplu de preturi: bujii (1 sau 2 electrozi) 16 ron/buc
faruri Stepway 250 ron/buc
etc.
Nu solicitati altceva decat de origine pentru ca nu va pot ajuta (avem amicii de la Daciashop pentru asta).
preturile vor fi la vedere, cine vrea cumpara, cine nu..... asa ca orice alte comentarii referitoare la preturi sunt de prisos. Raspunsul meu pentru reperele solicitate il veti primi cel mult in 2 zile.
Cereti si vi se va da.
Comment
-
-
Originally posted by justkta View PostSalut , te rog sa-mi spui un pret daca ai si poti sa ma informezi la Bare protbagaj pavilion pentru logan . cod 6001998054 si pentru o cotiera gri cod 6001998264 ms anticipat si spor la vanzare. codurile sunt din pdf-ul cu accesori logan
nu am 6001998264 (cotiera gri) 236 ron
Originally posted by vioara77 View PostSalut! Calculator airbag?
Originally posted by verginio View Postte rog poti sp si mie cat costa o janta de prestige ph 1...poate afli un pret
Comment
-
Inelele arginti de pe ceasurile prestige ai ?
O lista cu repere este ?Attached Files
Comment
Comment