vezi postul 279
[Vand] Piese, consumabile si accesorii de origine.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by christian22 View Postpentru logan 1.5 dci 50 kw din 2008
kit distributie
pompa apa
tampoane motor (toate 3 stanga dreapta si dedesupt)
flase amortizoare fata stanga dreapta ( cu tot ce trebuie rulment practic kitul de amortizor)
As dori si eu preturi si producator merci
Originally posted by mario_09 View Postvezi postul 279
Comment
-
Originally posted by tibi200ro View PostMultumesc, si scuze pentru raspunsul meu intarziat.
Culoarea e rosul "pasion" cred ca l-au denumit ei.
In principiu accept absolut orice culoare ca doar pentru asta exista sprayurile de vopsea
Una peste alta am tot cautat asa ceva de vreo 6 luni asa ca nici graba nu e.
Daca imi gasesti nu pot decat sa iti multumesc.
Comment
-
Originally posted by mario_09 View Postusa topedou un pret logan ph1
Originally posted by neculita View PostBara fata logan facelift(varianta cu proiectoare), ce pret ar fi?
Multumesc.
Originally posted by lungu Dan View PostSalut.Imi poti spune cât costă un amortizor spate un capăt de bară dreapta si o fulie alternator toate pt un logan 1,4 berlină.
cap bara dr 6001550443 170 ron/buc
fulia alternator nu o vad separat, probabil vine doar cu alternatorul. ma mai documentez.
Originally posted by angelino View Postsal ...as dori sa aflu cat costa un radiator de ac pentru 1.5 multumesc.
Comment
-
Fulie am gasit la reprezentantă cu 500lei,dar nu imi mai trebuie pt că am folosit-o pe cea veche(s-a desfiletat si a sărit cureaua de accesorii,noroc că era masina pe loc)mai ramane sa iau amortizor si cap de bară ,dar luna viitoare.Un pret pt o bara mcv cu locas pt proiectoare ?
Comment
Comment