If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
[Vand] Piese, consumabile si accesorii de origine.
aha aha adica cum?
pt 10 lei taxe?
asta nu este targuiala.
iti trimit prin posta, la pretul afisat +10 ron. este 13 lei/buc, deci le iei cam la jumatate de pret. mai bine de asa cum vezi tu lucrurile?
Servus
Opritori pentru usi, modelul care este montat pe Lodgy ai sau poti sa faci rost?
La ce pret? Daca se potrivesc pe Logan, vreau 4 bucati.
Daca nu ai opritori de Lodgy, ma intereseaza pentru portiera sofer, un singur opritor( modelul montat din fabrica). Fa-mi te rog o oferta in ambele variante.
Multumesc anticipat.
Servus
Opritori pentru usi, modelul care este montat pe Lodgy ai sau poti sa faci rost?
La ce pret? Daca se potrivesc pe Logan, vreau 4 bucati.
Daca nu ai opritori de Lodgy, ma intereseaza pentru portiera sofer, un singur opritor( modelul montat din fabrica). Fa-mi te rog o oferta in ambele variante.
Multumesc anticipat.
deocamdata nimic pt lodgy, vor fi disponibile in curand cu siguranta.
ultima strigare la kituri tuning mcv ph1:
kit mcv negru 6001998285 1280 ron vor veni la 2002 ron pret oferta 1180 ron
1 kit mcv gri 6001998283 1650 ron vor veni la 2440 ron pret oferta 1540 ron
4 buc michelin energy e3a 185/65/15 88H, dot 0109, fabricatie UK, achizitionate de noi in oct 2011 (1450 ron toate), rulate sub 5000km, perfecte, 650 ron indiscutabil.
da, am setul ce mi-a ramas mie nemontat la 250 ron si 1 set la firma la 500 ron. vor veni a 960 ron/set (in nici un caz nu mai aduc)
adaug:
antifurturi noi pt jante "Renault Boutique" (accesorii de origine):
7711239108 pt jante tabla pret lista 210 ron se dau la 150 ron (sau mai jos functie de cantitate)
7711239110 pt jante aliaj, pret de lista 240 ron se dau la 165 ron (sau mai jos functie de cantitate)
setul este format din: cutie depozitare, 4 prezoane antifurt, cheie adaptor coarba 17, cheie adaptor coarba 19.
comaptibilitate: toate modelele dacia 2004-> (logan, sandero, duster, mcv, van, pickup, lodgy, dokker), clio 1,2,3, symbol, fluence, megane 1,2,3, scenic 1,2,3, kangoo, twingo 2.1, 2.2, etc.
da, am setul ce mi-a ramas mie nemontat la 250 ron si 1 set la firma la 500 ron. vor veni a 960 ron/set (in nici un caz nu mai aduc)
adaug:
antifurturi noi pt jante "Renault Boutique" (accesorii de origine):
7711239108 pt jante tabla pret lista 210 ron se dau la 150 ron (sau mai jos functie de cantitate)
7711239110 pt jante aliaj, pret de lista 240 ron se dau la 165 ron (sau mai jos functie de cantitate)
setul este format din: cutie depozitare, 4 prezoane antifurt, cheie adaptor coarba 17, cheie adaptor coarba 19.
comaptibilitate: toate modelele dacia 2004-> (logan, sandero, duster, mcv, van, pickup, lodgy, dokker), clio 1,2,3, symbol, fluence, megane 1,2,3, scenic 1,2,3, kangoo, twingo 2.1, 2.2, etc.
Jante aliaj sau/si tabla nu ai?
Last edited by amenajament; 17 September 2012, 19:41.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment