ma intereseaza si pe mine un volan imbracat in piele, fara air-bag.
[Vand] Piese, consumabile si accesorii de origine.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Originally posted by massimiliano View PostUn volan de ph 2 de piele gasesc si eu?
Originally posted by FANE_CLK View PostMultumesc pentru raspuns.
Originally posted by mihai.85 View Postma intereseaza si pe mine un volan imbracat in piele, fara air-bag.
Originally posted by massimiliano View PostUn volan de ph 2 de piele gasesc si eu?Originally posted by mihai.85 View Postma intereseaza si pe mine un volan imbracat in piele, fara air-bag.
Comment
-
-
multumesc mult. nu e vorba de moka. ideea e ca mi s-a rupt un piciorul(cel pe care l-am colorat cu albastru) am nevoie doar de piesa colorata cu rosu.Attached Filesfara
Comment
-
brat stg 545011362r 340 ron pret dealer 380 ron
brat dr 545004269r 340 ron pret dealer 383 ron
ambele in stoc
Originally posted by spanu View Postmultumesc mult. nu e vorba de moka. ideea e ca mi s-a rupt un piciorul(cel pe care l-am colorat cu albastru) am nevoie doar de piesa colorata cu rosu.
Comment
-
Comment
-
caut ornament grila radiator pt renault symbol 2011
Caut sa cumpar cat mai repede Ornament cromat grila radiator nou sau in stare impecabila (de preferat nou) pentru renault symbol 2011 - cod piesa originala 82 00 784 444. astept un raspuns pe forum sau la telefon 0722.790680. multumesc
Mai am nevoie si de element de blocare fata (incuietoare capota renault symbol 2011) cod piesa 82 00 701 114Last edited by reptila1; 6 February 2013, 16:22.
Comment
Comment