[Vand] Piese, consumabile si accesorii de origine.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 8200784444 in stoc la 322 ron, pret dealer 370 ron
    8200701114 se poate aduce la 240 ron, pret dealer 270 ron

la astea se adauga taxele de ramburs prin curier=> ies mai scump decat daca le iei de la dealer din orasul tau.

Comment

• up...........

Comment

• 77 11 426035 difuzor bara spate logan ph 2, ce preţ are! şi în câte zile poţi aduce

Comment

• cod - 8200826850 suport ochelari mai ai?

Comment

• 4 jante bbs incaltate cu eagle f1 195/55/15 dot 2008, rulate putin. necesita ceva reconditionare (zgarieturi in borduri). 850 ron/pachet
            4 continental premium contact, 205/60/16, rulaj 11000km, dot 2008, 600 ron/4buc

Comment

• jantele bbs vandute. restul valabil

Comment

• FACETI REPEDE O LISTA CU DORITORI PENTRU: GRILE TUNING, ELEROANE LUNETA, DIFUZOARE AER SPATE, KITURI COMPLETE LOGAN PH1. sa stiu ce sa negociez si cantitatea. superofertaaaa

moderatorii sa dea un mass message ceva. acum e momentul pentru preturi bune

sa aveti banii pregatiti (e mai greu dar nu imposibil).
                Last edited by chroma; 12 March 2013, 23:02. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• sunt si eu interesat de un eleron de luneta si un set de praguri !
                  Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• 250 ron pragurile. in stoc
                    la eleron inca nu am oferta: deci 1buc.

Comment

• si eu vreau eleron !

astept pretul pe p.m.
                      Last edited by katalin_89; 12 March 2013, 23:16. Reason: Automerged Doublepost
                      sigpic

Comment

• 2 eleroane pana acum..... pretul va fi comunicat aici nu pe pm, nu ma tem de concurenta ;)

Comment

• un termostat si un chit distributie 1,4 fara ac cat ajunge

Comment

• Cred ca vreau si eu un eleron,sa vad o poza si un pret .
                            http://www.loganclub.ro/forum/album.php?albumid=910

Comment

• si eu as vrea un difuzor de aer spate pentru ph1 si eventual un eleron de luneta, depinde de pret. astept raspuns ! ! !
                              sigpic
                              The MVP

Comment

• pana acum 4 eleroane luneta si 1 difuzor bara spate.... hai dati sfoara printre ai vostri sa strangem ceva doritori: praguri, grile, eleroane, difuzoare aer. vineri tragem prima linie si vedem ce va gasesc.

prima discutie: eleron luneta 180 ron, difuzor bara 180 ron

kit tuning 500 ron

haideti mai multi sa fie pret bun. DE ORIGINE nu replici
                                Last edited by chroma; 13 March 2013, 19:28. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google