[Vand] Piese, consumabile si accesorii de origine.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Difuzorul de aer vine si cu prinderea originala?

Comment

• Buna seara, vreau si eu te rog un set de prezoane ptr jante de tabla de origine si un eleron luneta ptr un ph1. Un pret ptr fiecare si cit face transportul pina la iasi....pe PM te rog ptr ca intru rar pe net....nu prea am timp. Multumesc.
      Ambition 1,5 DCI Sedan

Comment

• Un pret te rog pt aceste elemente tunning..
        Attached Files
        Golan Ambition 1.5 Dci 70 de cai

Comment

• Un eleron luneta,unul portbagaj si grila masca fata as vrea si eu un pret pt. ele.

Comment

• Originally posted by bogdabo View Post
            Difuzorul de aer vine si cu prinderea originala?
            da, este reper de origine, nu aduc decat de origine
            Originally posted by don_luigis View Post
            Buna seara, vreau si eu te rog un set de prezoane ptr jante de tabla de origine si un eleron luneta ptr un ph1. Un pret ptr fiecare si cit face transportul pina la iasi....pe PM te rog ptr ca intru rar pe net....nu prea am timp. Multumesc.
            eleronul inca este in negociere de pret, cautam prezoane (cred ca am ceva sh daca nu noi). Transportul depinde cum (posta in jur de 20 ron, curier in jur de 90). Numai dupa definitivarea ofertei de pret puteti calcula singuri transportul (atunci vedem din ce localitate pleaca piesele)

Originally posted by Raulissimo View Post
            Un pret te rog pt aceste elemente tunning..
            maine ai oferta pentru partea inferioara (sunt in stoc in Craiova), grila este in negocieri
            Originally posted by 33mat View Post
            Un eleron luneta,unul portbagaj si grila masca fata as vrea si eu un pret pt. ele.
            cel portbagaj in stoc in Craiova la 100 ron (fara cele 4 suruburi de prindere), eleronul luneta si masca in negocieri.

pana acum 9 eleroane luneta, 5 difuzoare, 3 grile centrale, 2 parti inferioare. hai mai multi sa scada pretul....

poze aveti aici

Originally posted by Raulissimo View Post
            Un pret te rog pt aceste elemente tunning..
            coltare+element central 320 ron= in stoc. pretul de dealer: coltare 740 ron, elem central 212 ron
            Last edited by chroma; 14 March 2013, 14:18. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Hai sa incepem lista cu piesele dorite :
              1. MVP - Difuzor aer ph1 100% (si eleron luneta daca sunt la pret bun)
              2.
              3.
              4.
              5.
              6.
              7.
              8.
              sigpic
              The MVP

Comment

• adaug: cotiera gri 135 ron, kit sport Logan (coltare,element central, praguri, difuzor) 550 ron, 1 set huse Confort 125 ron.

Hai sa incepem lista cu piesele dorite :
                2.
                3.
                4.
                5.
                6.
                7.
                8.

eu incerc. depinde si de numarul de doritori. ca si cantitate, undeva spre 20/25 buc. nu va ganditi ca sunt multe, am mai dat 25 in 2 zile asa ca...
                Last edited by chroma; 14 March 2013, 19:51. Reason: Automerged Doublepost

Comment

2. katalin_89 -eleron luneta
                  3.
                  4.
                  5.
                  6.
                  7.
                  8.
                  sigpic

Comment

• Salutare,prezoanele le vreau noi...astept pina gasesti. Merci. Inca o pb...un pret pentru praguri ph1,daca se poate.O seara buna
                    Ambition 1,5 DCI Sedan

Comment

3. bogdabo-Difuzor aer ph1[si eleron luneta daca exista vreo reducere]
                      4.
                      5.
                      6.
                      7.
                      8.

Comment

• Originally posted by don_luigis View Post
                        Salutare,prezoanele le vreau noi...astept pina gasesti. Merci. Inca o pb...un pret pentru praguri ph1,daca se poate.O seara buna
                        praguri sunt deja in stoc la 250 ron. prezoane mai cautam

Comment

• 1. MVP - Difuzor aer ph1 100% (si eleron luneta daca sunt la pret bun)
                          4. MihaiB - difuzor bara ph1 si eleron luneta
                          5.
                          6.
                          7.
                          8.

Comment

5. don_luigis-eleron luneta ph1 si prezoane noi jante tabla de origine.
                            6.
                            7.
                            8.
                            Ambition 1,5 DCI Sedan

Comment

• Asteptam pretul pt. grila fata si eleron luneta.

Comment

5. don_luigis-eleron luneta ph1 si prezoane noi jante tabla de origine.
                                6. FANE_CLK - grila fata tuning + praguri MCV ( pret, in cazul in care se face aceasta mare comanda )
                                7.
                                8.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google