[Vand] Piese, consumabile si accesorii de origine.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am montat grila.Maine pun poze cu "lucrarea".S-a potrivit perfect.

Comment

• asept poze

Nr. meu de telefon:0720700592 Marius (asta in cazul in care aveti nevoie sa ne si auzim)

- rulou MCV 130 ron ca nou pret standard 400 ron
      - seturi antifurturi jante aliaj sau tabla, de origine, noi, modesta suma de 70 ron/set pret standard 260ron. un set d'asta contine: cutie depozitare, 2 adaptoare pt coarba de 17 sau 19, 4 prezoane antifurt cu saiba sau nu.
      - kit sport Logan (coltare,element central, praguri, difuzor) 550 ron, pret standard 2012ron
      - 1 set huse Confort 125 ron, pret standard 380 ron
      - kit mcv gri (700 ron).
      -2 coloane esapament complete (bolt on), dintr-o bucata, folosite 5km pt teste pentru logan benzina euro4 (1.4 si 1.6 8v):catalizator, intermediara si finala (piese de prim montaj). una dintre ele este usor atinsa pe traseu intre intermediara si finala (cca 3 cm), cea de-a doua are cam 5 cm din iesire lovit (se taie si se pune tips). pret 1000 ron/buc

- 1 eleron portbagaj Logan ph 1 la 100 ron (fara cele 4 suruburi de prindere)

OFERTA FINALA:

Pentru Logan 2004-2007

6001998254 grila fata 165 ron
      6001998248 spoiler central fata 90 ron
      6001998191 eleron portbagaj 100 ron
      6001998255 kit tuning 500 ron
      6001998253 eleron luneta 160 ron
      6001998252 difuzor aer bara spate 165 ron
      6001998250 prag dreapta 110 ron
      6001998251 prag stanga 110 ron
      1buc cotiera gri, noua, de origine 150 ron
      toate in stoc, livrare imediata prin posta romana (taxe maxim 15 ron, mai putin pentru kitul tuning pentru care nu va pot spune costul, greutate aproximativa 20kg).

Comment

• cauciucuri de vara?ce marca si ce preturi?
        sigpicmasina personala pare cea mai deosebita

Comment

• am 4 michelin energy e3a, fabricatie 0109 UK, indice de viteza h, achizitionate noi in 2010 (cand am cumparat Sandero) si rulate in perioada iulie 2010-noiembrie 2010. Stiu ca atunci am dat in jur de 1300 ron, acum as vrea in jurul a 650 ron. stare perfecta, depozitate pe suport de anvelope in garaj incalzit iarna. 0720700592

Comment

• Am primit coletul

2013-03-26 10.57.00.jpg

zilele astea urmeaza montajul si pozele aferente.

Multumesc.
            sigpic

Comment

• spor la montaj. o fi de origine? sa nu mai intrebe si altii (pozele sunt binevenite)

Comment

• Am primit difuzorul ambalat la fel ca cel de sus.Prima impresie e bestial mai ales prinderea sunt fascinat.Spun asta deoarece cu mult timp in urma am cumparat un difuzor contrafacut din fibra care...Multumesc chroma,vor mai fi asa oferte?

Comment

• cu placere, spor la montaj. oferte in limita stocului.

Comment

• sa speram ca limita e sus...

Comment

• un exemplu: grile 45 de buc stoc initial, dupa aproape 2 saptamani stoc 12

Comment

• un set sticle oglinzi de duster cu incalzire
                        o poza cu cotiera originala.

Comment

• a sosit difuzorul de aer ! ! ! Recomand ! ! ! Astept in continuare niste coduri de verde smechere !!!!
                          sigpic
                          The MVP

Comment

• Originally posted by mario_09 View Post
                            un set sticle oglinzi de duster cu incalzire
                            o poza cu cotiera originala.
                            cotiera pleaca din constanta, este noua nouta, de origine, varianta gri. pglinzi duster cautam
                            Originally posted by B-64-MVP View Post
                            a sosit difuzorul de aer ! ! ! Recomand ! ! ! Astept in continuare niste coduri de verde smechere !!!!
                            zi-mi cum ai vrea sa fie: mai deschis, mai inchis, perlat gri, perlat albastru etc. nu-ti stiu gusturile. Un verde care mie imi placea foarte mult era pe cielo (verde canterbury). da-mi un indiciu, sunt peste 400 de nuante

Comment

• verde!!!

Ceva inchis, lucios si eventual cu o perla in el asa as vrea ! ! !
                              sigpic
                              The MVP

Comment

• maine ma ocup

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google