[vand] Renault Megane Sedan, 1.5 Dci, Pret Soc: 3450euro Valabil Doar Astazi Si Maine

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• [vand] Renault Megane Sedan, 1.5 Dci, Pret Soc: 3450euro Valabil Doar Astazi Si Maine

Marca/Model : renault megane
    Caroserie/numar usi : sedan, 4 usi
    Kilometraj : 120.000
    An de fabricaţie : martie 2004
    Motor (cilindree, carburant, norma poluare) : 1.5 litri , euro 3, diesel
    Consum (urban/extraurban/mediu in L/100km) : consumul urban nu sare de 7, indiferent de stilul de condus. Media pe un plin , daca se merge si extraurban este sub 6%
    Nivel de echipare : privilege
    Detalii nivel de echipare/dotări :
    Detalii nivel de siguranţă : airgaburi forntale, laterale fata si cortina
    Alte comentarii :
    Preţ : 3450EURO
    Numele vânzătorului : marius
    Telefon de contact : 0753.073.393 la noi la firma se vinde un renault megane sedan.
    masina este din martie 2004.
    120.000km
    1.5dci- 80cp
    nivel de echipare privilege cu tot ce inseamna asta:
    jante din aliaj,
    geamuri electrice fata si spate
    airbaguri frontale laterale fata si cortina fata si spate
    computer de bord
    volan reglabil pe doua axe
    bancheta spate rabatabila
    samd
    culoarea este alba

masina a condus-o din 2004 pana in 2008 directorul tehnic al firmei si a mers cu ea mai mult de acasa pana la serviciu. din 2008 a luat-o cineva de la logistica. incerc sa spun prin asta ca nu a trecut din mana in mana, singurele momente in care a fost condusa de altcineva a fost cand a mers cineva cu masina la revizie.

ca si probleme :
    s-a aprins o data mesajul la bord de "injection failed" si cand s-a mers la constatare la service, s-a ajuns la concluzia ca injectoarele 2 si 4 sunt cam obosite.
    are o problema cu macaraua de la geamul fata dreapta
    are o prblema cu airbag-ul fata.

pt toate acestea, s-a coborat pretul destul de mult: 3450 EURO

0753.073.393 e numarul la care puteti afla detalii

ps: Anuntul este pus pentru fratele meu.. numarul de telefon mobil fiind a lui. Masina este de la firma la el... aceasta fiind din Bucuresti.
    Intrebari puteti pune si aici daca vreti si o sa incerc sa dau raspuns la ele.. dar cel mai bine sunati pe mobilul afisat.
    Ce pot eu sa va spun este ca masina e in stare f buna, am mers si eu cu ea (in dreapta).. deci pretul afisat este doar datorita faptului ca se doreste vanzarea ei rapida.

"Am citit regulamentul si sunt de acord cu el".

[IMG][IMG][/IMG][/IMG]
    Attached Files
    VAND STATII AUTO CB. Garantia a doua decenii de experienta radio!

3200 si are bani jos.
    Duster 4X4 1.5 dci 110 magarusisigpic

Comment

Din cate stiu eu varianta privilege are climatizare automata. Cu asta ce s-a intamplat?

Comment

Sub semnul ????????? ce a spus Alin0007 infine suna-ma la 0740409631

Comment

s-a vandut masina.. va rog sa nu mai sunati.
          pretul de vanzare a fost de 3600 euro
          rog un moderator sa inchida topicul
          multumesc.

ps: varianta privilege 2003-2006 avea climatizare doar ca optiune si costa aprox 250 euro suplimentar
          nu stiu sigur daca varianta privilege face lift (dupa 2006) a avut in standard climatizarea automata... dar mi-e greu sa cred.

@tvstar1: la o asa pomana tu mai negociezi? ..da-mi voie sa zambesc !!! masina asta facea lejer 5000 euro .. si chiar si la suma asta se vindea f repede.
          mi-a placut si faza cu sunatul.. esti simpatic rau de tot!! probabil daca tu veneai si vedeai masina scoteai in evidenta fiecare zgarietura si vroiai negociere de pret.
          Last edited by meghitz; 1 September 2010, 10:00.
          VAND STATII AUTO CB. Garantia a doua decenii de experienta radio!

Comment

Corect afacerile sunt afaceri are probleme masina cu motorul si cu habitaclul .........

Apropo eu aveam bani ,, bani vorbescati nu fiarele ca din alea am si eu destule la vanzare si la preturi foarte joase. Bani tati bani .....
            Last edited by tvstar1; 1 September 2010, 19:10. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google