Marca/Model : renault megane
Caroserie/numar usi : sedan, 4 usi
Kilometraj : 120.000
An de fabricaţie : martie 2004
Motor (cilindree, carburant, norma poluare) : 1.5 litri , euro 3, diesel
Consum (urban/extraurban/mediu in L/100km) : consumul urban nu sare de 7, indiferent de stilul de condus. Media pe un plin , daca se merge si extraurban este sub 6%
Nivel de echipare : privilege
Detalii nivel de echipare/dotări :
Detalii nivel de siguranţă : airgaburi forntale, laterale fata si cortina
Alte comentarii :
Preţ : 3450EURO
Numele vânzătorului : marius
Telefon de contact : 0753.073.393 la noi la firma se vinde un renault megane sedan.
masina este din martie 2004.
120.000km
1.5dci- 80cp
nivel de echipare privilege cu tot ce inseamna asta:
jante din aliaj,
geamuri electrice fata si spate
airbaguri frontale laterale fata si cortina fata si spate
computer de bord
volan reglabil pe doua axe
bancheta spate rabatabila
samd
culoarea este alba
masina a condus-o din 2004 pana in 2008 directorul tehnic al firmei si a mers cu ea mai mult de acasa pana la serviciu. din 2008 a luat-o cineva de la logistica. incerc sa spun prin asta ca nu a trecut din mana in mana, singurele momente in care a fost condusa de altcineva a fost cand a mers cineva cu masina la revizie.
ca si probleme :
s-a aprins o data mesajul la bord de "injection failed" si cand s-a mers la constatare la service, s-a ajuns la concluzia ca injectoarele 2 si 4 sunt cam obosite.
are o problema cu macaraua de la geamul fata dreapta
are o prblema cu airbag-ul fata.
pt toate acestea, s-a coborat pretul destul de mult: 3450 EURO
0753.073.393 e numarul la care puteti afla detalii
ps: Anuntul este pus pentru fratele meu.. numarul de telefon mobil fiind a lui. Masina este de la firma la el... aceasta fiind din Bucuresti.
Intrebari puteti pune si aici daca vreti si o sa incerc sa dau raspuns la ele.. dar cel mai bine sunati pe mobilul afisat.
Ce pot eu sa va spun este ca masina e in stare f buna, am mers si eu cu ea (in dreapta).. deci pretul afisat este doar datorita faptului ca se doreste vanzarea ei rapida.
"Am citit regulamentul si sunt de acord cu el".
[IMG][IMG][/IMG][/IMG]
Caroserie/numar usi : sedan, 4 usi
Kilometraj : 120.000
An de fabricaţie : martie 2004
Motor (cilindree, carburant, norma poluare) : 1.5 litri , euro 3, diesel
Consum (urban/extraurban/mediu in L/100km) : consumul urban nu sare de 7, indiferent de stilul de condus. Media pe un plin , daca se merge si extraurban este sub 6%
Nivel de echipare : privilege
Detalii nivel de echipare/dotări :
Detalii nivel de siguranţă : airgaburi forntale, laterale fata si cortina
Alte comentarii :
Preţ : 3450EURO
Numele vânzătorului : marius
Telefon de contact : 0753.073.393 la noi la firma se vinde un renault megane sedan.
masina este din martie 2004.
120.000km
1.5dci- 80cp
nivel de echipare privilege cu tot ce inseamna asta:
jante din aliaj,
geamuri electrice fata si spate
airbaguri frontale laterale fata si cortina fata si spate
computer de bord
volan reglabil pe doua axe
bancheta spate rabatabila
samd
culoarea este alba
masina a condus-o din 2004 pana in 2008 directorul tehnic al firmei si a mers cu ea mai mult de acasa pana la serviciu. din 2008 a luat-o cineva de la logistica. incerc sa spun prin asta ca nu a trecut din mana in mana, singurele momente in care a fost condusa de altcineva a fost cand a mers cineva cu masina la revizie.
ca si probleme :
s-a aprins o data mesajul la bord de "injection failed" si cand s-a mers la constatare la service, s-a ajuns la concluzia ca injectoarele 2 si 4 sunt cam obosite.
are o problema cu macaraua de la geamul fata dreapta
are o prblema cu airbag-ul fata.
pt toate acestea, s-a coborat pretul destul de mult: 3450 EURO
0753.073.393 e numarul la care puteti afla detalii
ps: Anuntul este pus pentru fratele meu.. numarul de telefon mobil fiind a lui. Masina este de la firma la el... aceasta fiind din Bucuresti.
Intrebari puteti pune si aici daca vreti si o sa incerc sa dau raspuns la ele.. dar cel mai bine sunati pe mobilul afisat.
Ce pot eu sa va spun este ca masina e in stare f buna, am mers si eu cu ea (in dreapta).. deci pretul afisat este doar datorita faptului ca se doreste vanzarea ei rapida.
"Am citit regulamentul si sunt de acord cu el".
[IMG][IMG][/IMG][/IMG]
Comment