Salut Sorin! Sunt si eu interesat de un RCA pentru o Dacia 1310 pe 1 an de zile cat costa? Multumesc!
Inchei Asigurari De Toate Tipurile
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
@jelly, trimite-mi scanata polita veche sau suna-ma la 0761.62.64.88 pentru detalii, pentru a putea pune pretul exact si reducerea de membru logan club.Multumesc
@jelly, pretul cu toate reducerile, pe 12 luni, este de 297 ron
Comment
-
te mai astept, Bogdan.
Oferta la polita casco : ofer un voucher gratuit pentru polita casco cu franciza, ce anuleaza franciza, la primul accident, daca masina se repara in serviceurile agreate de uniqa.
Si inca o oferta, la incheierea unei polite de accidente pentru suma asigurata 3500 euro deces si 7000 euro la invaliditate, pachet Sigur, grupa A risc, prima suplimentara este de8,4 euro si veti mai beneficia de inca o reducere de 5% la calculul politei casco.
Exemplu :
- casco standard cu fransiza +voucher : - 367 euro cu plata in rate si 330 euro cu plata integrala
- casco cu fransiza + voucher +polita accidente : - 347 euro+8,4= 355,4 euro , cu plata in rate si 312 euro+8,4= 320,4 euro , cu plata integrala
Calcul facut pt un logan laureat 2009,1390 cmc, cu proprietar cu varsta peste 25 aniLast edited by sorin_pss; 27 October 2010, 15:11.
Comment
-
1. Pt lungu dan, pt 6 luni, daca il inmatriculezi pe persoana fizica cu varsta :
- pana-n 25 ani, 536 ron
- intre 25-35 ani, 374 ron
- peste 35 ani, 359 ron.
- daca este pensionar, 317 ron.
Calculul este facut pentru
- alte localitati din Ialomita, nu pt Slobozia, pt ca nu ai specificat de unde esti
- polita sa intre in valabilitate pana la 16 decembrie.
Pentru alte calcule exacte, revino cu modificarile
2.pt blanarucristi, trimite-mi scanat copie dupa talon si cnp sau polita veche, pentru calcul exact
Comment
-
Originally posted by sorin_pss View Post1. Pt lungu dan, pt 6 luni, daca il inmatriculezi pe persoana fizica cu varsta :
- pana-n 25 ani, 536 ron
- intre 25-35 ani, 374 ron
- peste 35 ani, 359 ron.
- daca este pensionar, 317 ron.
Calculul este facut pentru
- alte localitati din Ialomita, nu pt Slobozia, pt ca nu ai specificat de unde esti
- polita sa intre in valabilitate pana la 16 decembrie.
Pentru alte calcule exacte, revino cu modificarile
2.pt blanarucristi, trimite-mi scanat copie dupa talon si cnp sau polita veche, pentru calcul exact
Comment
Comment