te astept oricand, calculele fac parte din inceputul unei eventuale colaborari
Inchei Asigurari De Toate Tipurile
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
de la anul, asigurarile rca vor creste, http://www.realitatea.net/rca-va-fi-...ri_767509.html .va sfatuiesc sa faceti acum un efort si sa va faceti rca-ul pe un an, sa profitati de preturile actuale si de reducerile oferite de mine.
Comment
-
Originally posted by sorin_pss View PostOferta la polita casco : ofer un voucher gratuit pentru polita casco cu franciza, ce anuleaza franciza, la primul accident, daca masina se repara in serviceurile agreate de UNIQA.
Si inca o oferta, la incheierea unei polite de accidente pentru suma asigurata 3500 euro deces si 7000 euro la invaliditate, pachet Sigur, grupa A risc, prima suplimentara este de8,4 euro si veti mai beneficia de inca o reducere de 5% la calculul politei casco.
Exemplu :
- casco standard cu fransiza +voucher : - 367 euro cu plata in rate si 330 euro cu plata integrala
- casco cu fransiza + voucher +polita accidente : - 347 euro+8,4= 355,4 euro , cu plata in rate si 312 euro+8,4= 320,4 euro , cu plata integrala
Calcul facut pt un logan laureat 2009,1390 cmc, cu proprietar cu varsta peste 25 ani
Asigurari RCA,CASCO,LOCUINTE,MEDICALE, calcule gratuite
Comment
-
sorine daca imi expira rca-ul pe 31 dec cand pot sal fac pe cel nou? pe 12-15 decembrie poti sa ma ajuti sa-l prind la pretul de anul asta, ca oricum in fac pe un an si poate facem si un calcul pentru un cassco ca mai e putin si expira si ala. Oricum respect si spor la treaba ! ! !sigpic
The MVP
Comment
-
Eu o pot emite,pe ea,polita,si de azi,insa se calculeaza cu tariful din ziua in care intra in valabilitate. Iti pot face calcul si pt rca si pt casco,insa trimite-mi scanat pe mail copia dupa talonul masinii,cnp.ul proprietarului si data de la care vrei sa intre in valabilitate.
Comment
-
Rca logan 1.4 varsta 30 ani fara accidente! Expira pe 21 decembrie,cat costa pe 6 luni si 1 an??Aproximativ, fara sa scanez nimic, daca e ok scanez orice!Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Comment
-
multumesc Sorin, pt amabilitate,seriozitate si rapiditate ! ... pretul este super ok ! ...apelati cu incredere ! UP
Comment
Comment