If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
up,up.................. cu bonuri de benzina/motorina si gratuit polita de asigurare de deces din accident,pe 6luni
Calcul gratuit, in baza datelor de pe polita veche sau in baza datelor de pe talon plus cnp proprietar
eu lucrez DOAR pentru Uniqa Asigurari. Tot ce pot sa fac pentru tine este o alta oferta de la compania mea.Nu mai platesti rata doi la generali si incepi polita noua la mine.Iti pot face calcul gratuit pentru casco si vezi daca iesi mai ieftin.
Astept pe privat datele masinii si cnp proprietar.Poate oferta mea va fi mai buna decat dincolo
sorine, daca eu scot masina de pe leasing, stii cumva daca casco-ul meu se mai poate pastra sau "renegocia" pentru cei doi ani ce mai ramaneau. n-as renunta la casco ca am fransiza 0 la orice, cat si o valoare frumusica in caz de dauna totala sau furt (knock on wood). daca nu vreau o oferta beton de la tine!
Era sa uit, bietul sorin nici n-a putut sa se relaxeze in concediu de mine, l-am tot chinuit sa scaneze/trimita asigurarea pentru 1.6, ba chiar a pus bani de la el pana astazi. Ma apuc sa caut o bere s-o pun la rece
@Razvan,firmele de leasing au protocoale incheiate pentru masinile lor cu cote negociate.De regula, acestea se aplica DOAR masinile cu leasingul respectiv. Daca inchei leasingul mai devreme,nu se mai aplica respectivul protocol.
Daca nu ai avut daune in ultimii ani de leasing,beneficiezi de o cota speciala cu aceleeasi conditii(cu fransiza zero).
Nu cumva ai casco la Uniqa? Daca da, te-ai scos. Imi spui seria politei si ....pui lada de bere la rece
@Darksid3, ai pe pm oferta de rca
Bon de benzina/motorina in valoare de 60ron/30ron la incheierea unei polite RCA,la Uniqa Asigurari,pe 12luni/6luni plus polita de asigurare de deces din accident,pe 6luni ,inclusa.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment