nu le dai moca ca nu scazi tu atat de mult ...
VAND Jante 4 Jante Aliaj Cu Tot Cu Gume
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Era o gluma oricum daca nu se vor vinde pana in decembrie o sa le retrag si vor ramane sa le folosesc ca roti de iarna cu gume adecvate.
Comment
-
@iulyancosty - Deocamdata am tablele pe 15' care o sa le tin pana in primavara iar celelante jante inca mai astept ar cam trebui sa soseasca ATS 15'
@cezar82 - Da am si arcuri si amortizoare talon-ul...ca orice talon mic doar nu iti pui talon mic sa mergi cu ele pe camp iar de ciupituri jantele nu au nimic decat vopseaua e sarita nemaifiind cea originala la cea mai mica atingere sare.
Comment
-
Poze noi cu jantele am retusat micile imperfectiuni pe unde era sarita vopseaua.
Comment
-
-
-
-
jantele le dai si cu cauciucuri si cu prezoane si inele de centrare astept sms numai bine savoiu_rf82@yahoo.comSRF TARGOVISTE
Comment
-
Dupa cum scrie se dau cu tot cu cauciucuri,inele nu iti trebuiesc ca au conul de 60mm deci fix pt logan iar prezoane merg cele ale masinii.Jantele s-au dat azi user-ului iamagi.Sa le rulezi cu placere ;) imi pare rau ca nu am putut sa ti le dau personal mai schimbam o vorba una alta.Multumesc LoganClub topicul se poate inchide.
Comment
Comment