[Vand] Autocolante Stalpi, Protectii Praguri, Stickere Si Cutting

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sigla care am puso cu logan club piatra Neamț o poți face ?

Comment

• @SE-SAYD: Pentru ambele stopuri si semnalizari laterale ai nevoie de o bucata de 50 x 100 cm.

@deluxe: Nu ma supar...dar spune-mi te rog cum dai lacul jos daca te plictisesti de el sau vrei alta nuanta?... asa ca idee :-).

@antiku: Se poate face si sigla, dar am nevoie de o poza de aproape, doar cu sigla sau modelul vectorial.
      e-mail: office@stickere.info

Comment

• autocolant

Salut Alex,

Ti-am trimis si eu un PM in care te intrebam cat ma costa autocolante cu Logan Cup albe doar pentru lateralele masinii. MS!
        Race me 2 tha` hill . . .

Comment

• cum se monteaza modulul cu leduri albe in lampa de la nr?? si un pret ....
          MY CLA

Comment

• salut alexyni ti-am lasat mesaj si pe pm.As vrea si eu protectii pt praguri-aripi spate,putin mai inalte.Ai cumva transparente?

Comment

• Ok ,sefu am inteles!
              SRF TARGOVISTE

Comment

• @simiboy: ai PM !
                @Prestige: Modulul se leaga pe cele doua fire ale becului...intra in locasul existent, fara modificari. Pretul este de 5 lei / buc.
                @savoiu rf_82: Daca vrei ceva, anunta-ma!

Comment

• Asta e tot ce am, ca model, culorile poate le poti face ca in poza lipita p masina de mai sus.

Putem sa ne vdm sapt viitoare sa le ridic pe toate?
                  Attached Files

Comment

• Da, ne putem vedea saptamana viitoare. Si aceasta poza este mica...nu am detaliile turnului in ea.... Pot incerca sa fac un model. De ce nu vb cu cel care a facut imaginea sa-ti faca o poza mai mare?

Comment

• A ajuns si pachetul meu. frumos ambalat si in stare buna. dar la cata folie 3d am luat cred ca-mi ajunge pentru toata masina nu numai pentru consola
                      MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)

Comment

• deci trb sa dau jos izolatia de la fire sa leg si dupa sa izolez cu banda?
                        MY CLA

Comment

• @ prestige, daca la led la numar te referi... scoti becu care il ai , si il pui cel care ti-l da alexyno , plug and play ...nici-o modificare !
                          Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

• are fire nu mufa .... si nu imi dau seama exact cum...
                            MY CLA

Comment

• mai tine putin stickerele ca mai am nevoie de unu si tre sa fac niste masuratori da se rupe ruleta pe vremea asta
                              sigpic

Comment

• azi am primit coletul.....si iti multumesc pentru acel bonus acordat...masinuta s-a deteriorat putin dar merge....inca odata iti multumesc
                                MY RYDE http://www.loganclub.ro/forum/zuzus_72_bmc-t44764.html

Logan din Bicaz (Neamt)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google