[Vand] Autocolante Stalpi, Protectii Praguri, Stickere Si Cutting

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• salut azi am ridicat coletul toate stickerele pe care mi le-ai trimis sunt ok foarte bine ambalate...DAR NU MI-AI TRIMIS STICKERELE PT LUNETA CU WWW.LOGANCLUB.RO CELE CU SCRIS DE MANA CUM FACEM SA O REZOLVAM? si tii-am si amintit mai sus ca nu le-am vazut printre poze si ai zis ca le trimiti doar ca nu le-ai facut poza
    MY CLA

Comment

• zona crepusculara..la mine tot n au ajuns..nici bani nu mai am..daca nici luni nu ajung, pot sa nu mai vina deloc..
      sigpic

Comment

• @StapanDeLogan: am vb. la telefon. Astept restul comenzii.
        @Prestige: Tin minte sa fi pus in colet cele doua stickere cu www.loganclub.ro... Se pare ca le-am pus in alt colet. Am pregatit astazi un plic cu cele doua stickere si dimineata il pun la cutia postala. Iti va veni un plic simplu, la cutia postala.
        @-Geo-: Coletul tau astazi a facut o saptamana si o zi de cand a fost trimis...Toate celelalte colete au ajuns si au fost ridicate, inclusiv cel a lui Loganu, care sta in Navodari.

Am postat copia scanata a facturii coletului tau.
        Attached Files
        e-mail: office@stickere.info

Comment

• crede-ma ca nu le-ai pus nu sunt eu omul care sa fac deastea...o sa-mi vina un plic ca o scrisoare? nu mai trebuie sa ma duc la posta? trimite-o tot pe adresa preietenului meu ca sa nu mai pierdem timp cu alte adrese Stanea Andrei
          MY CLA

Comment

• Da, o sa-ti vina un plic tot pe aceeasi adresa. Eu traiam cu impresia ca ti le-am pus... Atunci, altcineva a primit un bonus :-). Nu mai trebuie sa te duci la posta.

Comment

• cei doi sponsori sunt cu folie de transfer ca asa mi se pare? multumesc inca o data pt stickerele trimise au fost ambalate excelent sper sa ajunga si cele pt spate ...Recomand! baiat de nota 10!
              MY CLA

Comment

• Da, sunt cu folie de transfer. Se freaca oleaca folia de transfer ca sa se reactiveze lipiciu' apoi se indeparteaza hartia de suport si se aplica. Dupa aplicare, se freaca oleaca si apoi se da folia jos.

Comment

• inca un element din comanda (sper ca nu-i o problema ca le dau pe rand) oricum la final fac un quote cu toate elementele comenzii sa nu va incurc
                  asta da se poate(si mie mi s-a parut complex) cu dimenziunile 10 L si 8 l
                  si un pret pana acum daca se poate estima
                  Attached Files
                  I changed her oil , she changed my life
                  sigpic

Comment

• Se poate face doar printat, cu fundal alb.

Comment

• Salut ma intereseaza si pe mine daca se pot face stikere ABS PLUS ?

Comment

• Originally posted by alexyno View Post
                        Se poate face doar printat, cu fundal alb.
                        da oricum cu tot cu fundal voiam
                        si un pret daca se poate?3 bucati
                        I changed her oil , she changed my life
                        sigpic

Comment

• ok, nu e vorba ca nu te cred..si ce daca e o saptamana si o zi? are relevanta? e mult, putin? pe adresa care ti am dat o au mai venit deja 2 colete tot pentru mine, comandate luni, lasand la o parte posta pe care o primeste colegu meu..
                          sigpic

Comment

• Originally posted by Villanueva View Post
                            Stickere RS - doar capota si bara fata !

Revin si cu ale mele !
                            http://www.loganclub.ro/forum/megane...-t37497p8.html

Comment

• @-Geo-: Eu am postat scanarea de la factura, sa se vada ca este trimisa si ca este o problema de la posta. Poti printa poza si sa te duci sa intrebi la posta de care apartii... Mai mult de atat, nu pot sa te ajut. O sa intreb si eu la posta la mine, sa vad daca se poate face ceva in privinta asta.

@StapanDeLogan: Stickerele printate, dimensiune 10 x 10 cm (apr.) costa 3 lei / buc.

@Villanueva: Scuze ptr intarziere... Stickerele R26, ptr capota si bara fata, costa 30 lei (sunt in 3 culori)

@blondu_75: Nu am grafica de la stickerele abs plus si nici nu am gasit o poza...Daca ai tu...se rezolva.

Comment

• Ok, cand ar fi gata ?
                                http://www.loganclub.ro/forum/megane...-t37497p8.html

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google