salut azi am ridicat coletul toate stickerele pe care mi le-ai trimis sunt ok foarte bine ambalate...DAR NU MI-AI TRIMIS STICKERELE PT LUNETA CU WWW.LOGANCLUB.RO CELE CU SCRIS DE MANA CUM FACEM SA O REZOLVAM? si tii-am si amintit mai sus ca nu le-am vazut printre poze si ai zis ca le trimiti doar ca nu le-ai facut poza
[Vand] Autocolante Stalpi, Protectii Praguri, Stickere Si Cutting
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
@StapanDeLogan: am vb. la telefon. Astept restul comenzii.
@Prestige: Tin minte sa fi pus in colet cele doua stickere cu www.loganclub.ro... Se pare ca le-am pus in alt colet. Am pregatit astazi un plic cu cele doua stickere si dimineata il pun la cutia postala. Iti va veni un plic simplu, la cutia postala.
@-Geo-: Coletul tau astazi a facut o saptamana si o zi de cand a fost trimis...Toate celelalte colete au ajuns si au fost ridicate, inclusiv cel a lui Loganu, care sta in Navodari.
Am postat copia scanata a facturii coletului tau.Attached Filese-mail: office@stickere.info
Comment
-
-
Da, o sa-ti vina un plic tot pe aceeasi adresa. Eu traiam cu impresia ca ti le-am pus... Atunci, altcineva a primit un bonus :-). Nu mai trebuie sa te duci la posta.e-mail: office@stickere.info
Comment
-
Da, sunt cu folie de transfer. Se freaca oleaca folia de transfer ca sa se reactiveze lipiciu' apoi se indeparteaza hartia de suport si se aplica. Dupa aplicare, se freaca oleaca si apoi se da folia jos.e-mail: office@stickere.info
Comment
-
inca un element din comanda (sper ca nu-i o problema ca le dau pe rand) oricum la final fac un quote cu toate elementele comenzii sa nu va incurc
asta da se poate(si mie mi s-a parut complex) cu dimenziunile 10 L si 8 l
si un pret pana acum daca se poate estimaAttached FilesI changed her oil , she changed my life
sigpic
Comment
-
-
ok, nu e vorba ca nu te cred..si ce daca e o saptamana si o zi? are relevanta? e mult, putin? pe adresa care ti am dat o au mai venit deja 2 colete tot pentru mine, comandate luni, lasand la o parte posta pe care o primeste colegu meu..sigpic
Comment
-
Originally posted by Villanueva View PostStickere RS - doar capota si bara fata !
Revin si cu ale mele !
Comment
-
@-Geo-: Eu am postat scanarea de la factura, sa se vada ca este trimisa si ca este o problema de la posta. Poti printa poza si sa te duci sa intrebi la posta de care apartii... Mai mult de atat, nu pot sa te ajut. O sa intreb si eu la posta la mine, sa vad daca se poate face ceva in privinta asta.
@StapanDeLogan: Stickerele printate, dimensiune 10 x 10 cm (apr.) costa 3 lei / buc.
@Villanueva: Scuze ptr intarziere... Stickerele R26, ptr capota si bara fata, costa 30 lei (sunt in 3 culori)
@blondu_75: Nu am grafica de la stickerele abs plus si nici nu am gasit o poza...Daca ai tu...se rezolva.e-mail: office@stickere.info
Comment
Comment