[Vand] Autocolante Stalpi, Protectii Praguri, Stickere Si Cutting
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
@D-fens: Cum preferi... Posta e 8 lei, curierul cca 24 lei...da-mi un PM cu datele tale
@ionutzzz: Sincer...am uitat...Daca te mai intereseaza posteaza te rog comanda din nou. PM-urile vechi le-am sters...
Toate comenzile le rezolv astazi si luni se trimit.
Tin sa va multumesc pentru sondajul la care ati raspuns si cu aceasta ocazie va anunt ca voi face tot ceea ce este posibil pentru a indrepta greselile trecute...e-mail: office@stickere.info
Comment
-
am vazut pozele dar nu7 am gasit ce ma interesa...vream ceva pentru geamul oglinzii..dinaia cu numarul masinii....si am vazut ca te ocupi si cu electronice gen smd-uri..pierzi mult ca nu ai o pagina ceva cu toate produsele si ceva preturi pe acolo...adica uitanduma prin poze ma mai atrage ba aia,ba aia chiar daca nu imi trebuie...in fine tu stiii mai bine.
Comment
-
@costiadam: Cand ajung acasa, ma uit la poze si te anunt preturile si timpul. Luni ii trimit un colet lui Alex. Le pun si pe ale tale in coletul lui?
@Niki B.: Da, pot printa orice imagine. Pretul ramane acelasi.
@bynladen: Stiu ce zici...site-ul este in lucru.e-mail: office@stickere.info
Comment
-
Originally posted by alexyno View Post@costiadam: Cand ajung acasa, ma uit la poze si te anunt preturile si timpul. Luni ii trimit un colet lui Alex. Le pun si pe ale tale in coletul lui?
@bynladen: Stiu ce zici...site-ul este in lucru.
vlad_1516 imi poti da add te rog ar fi mai usor de discutatLast edited by bynladen; 8 April 2012, 11:44.
Comment
-
Originally posted by alexyno View Post@costiadam: Cand ajung acasa, ma uit la poze si te anunt preturile si timpul. Luni ii trimit un colet lui Alex. Le pun si pe ale tale in coletul lui?
@bynladen: Stiu ce zici...site-ul este in lucru.CostiAdam
Vopsea pentru orice marca, tip de masina
Recomand vopsitori
Comment
-
@bynladen: ti-am dat add
@costiadam: Ma bucur ca sunt pe placul tau. Maine o sa termin coletul ptr voi.
@StapanDeLogan: Cu scuzele de rigoare...si o intarziere destul de mare... coletul tau pleaca maine.
@D-Fens: Poza pragurilor tale.e-mail: office@stickere.info
Comment
Comment