[Vand] Autocolante Stalpi, Protectii Praguri, Stickere Si Cutting

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• In primul rand doresc sa va salut si sa va multumesc ptr intelegerea de care dati dovada in privinta absentei mele de pe forum....

Momentan sunt in Israel si astept sa vina o hotarare judecatoreasca prin care ne putem primi salariile restante si sa plecam acasa... Barca pe care am lucrat este arestata in port pentru acoperirea datoriilor... Teoretic, saptamana care vine am un raspuns...sper favorabil.

Normal, ar fi trebuit sa ma intorc in Bucuresti in noiembrie...dar.... soarta ma aduce acasa :-)... Sincer, ma bucur nespus de mult ptr ca este un chin sa lucrezi cu si pentru jidani....

Pe scurt si fara prea multe povesti... Taraba ramane suspendata pana ma intorc in Bucuresti... nu am o data exacta, dar va fi pana la sf. lui august... (nu de alta dar ar fi prosti sa ne tina mai mult, ptr ca ne platesc pe fiecare zi in care stam degeaba).

Am foarte multe mesaje private, la care din pacate nu am posibilitatea sa raspund... ptr ca timpul si conexiunea la net... sunt tot jidanesti (scurt, lent si scump)

Rog moderatorii acestui thread sa inchida acest topic, deoarece o sa deschid unul nou, proaspat si mult mai bine organizat...cand revin in activitate.

Toate cele bune si sa ne vedem cu bine...sper cat mai repede.
    e-mail: office@stickere.info

Comment

• sa te intorci cu bine ! se inchide taraba pana la noi ordine !

Comment

Working...
      X
      Anulare DPF
      Politica de Securitate Google