[Vand] Autocolante Stalpi, Protectii Praguri, Stickere Si Cutting

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Trimite-mi si mie 2 asa .
    I-ti trimit adresa pe pm.
    Attached Files
    sigpicTransport marfa !

Comment

• sal Adi , din Oradea m-ar interesa mai multe in material de C pot sa dau un add la idul tau? al meu e hus_adrian vorbim mai multe acolo o sa-ti cer cateva sfaturi apeland si la simtul tau artistic, cu stima! din BH

Comment

• Astept comanda aia de 5 saptamani, m-ai mintit de 2 ori ca ai trimis, stau ca prostu si astept .
        Spor la vanzare.
        Last edited by DeLuXe; 14 March 2011, 19:28.
        sigpicMy ride

Comment

• Originally posted by alexyno View Post
          O parte din stickerele ptr TheJockler:

Cele pe fond negru sunt albe si a fost pus fundalul doar pentru a evindentia stickerul.
          Nu mai am nevoie de ele!

Multumesc!
          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• @brinco218: am vb si stabilit detaliile

@sorin17: colantul pe care il folosesc este alb lucios, ORACAL 651. Nuanta este alb frigider sau vechiul alb 10...nu stiu daca se potriveste exact la nuanta...

@remusdaniel: comanda ta a fost notata si este gata

@irinelTIN: ai PM !

@sorin_PSS: se pot face, o sa postez niste variante din care sa alegi.

@delux: stickerele voastre au fost trimise miercurea trecuta, la George, cum am stabilit cu el. Pana dimineata va mai fac odata comanda si o trimit din nou... O sa caut hartia de la Posta sa vad ce se poate face. Nu este comanda de 5 saptamani...acum cca 3 sapt. deabea lucram la proiect...apoi am mai asteptat aproape o saptamana pentru OK-ul final.

@Thejock3r: Nu am apucat sa ne intalnim...iar eu am fost plecat din Bucuresti...Le las la un Loganar din Bucuresti, ptr tine, eu nu am ce face cu ele. Le gasesti o intrebuintare... + PM !

@mary.bu66: astept numele complet si adresa pe PM !

@george200ro: ai PM !

@mishake: ai PM !

@Marius692: ai PM !
            Last edited by alexyno; 14 March 2011, 23:40. Reason: Automerged Doublepost
            e-mail: office@stickere.info

Comment

• Am mers o saptamana la rand la posta si nimic...am primit lucruri si mai de departe si a treia zi au ajuns de fiecare data...intre timp, nu stiu ce s a intamplat, da la mine n a ajuns nimic si am picat de fraier ca ma tot intreaba lumea unde sunt, dupa ce am strans banii de saptamani...daca nu vin nici saptamana asta, renunt la comanda..asta sa nu fim baieti rai, sa n o ridic daca ajunge intr un final, ca totusi am vorbit o treaba.
              sigpic

Comment

• nu am primit niciun PM.mai trimite o data.mersi

Comment

• amice Deluxe ..... ai uitat cand ti-am facut serigrafie apoi ai uitat sa mai dai un semn si nu a mai dat lumea de tine ?

revenim la oile noastre , alexyno gasesc la tine colantul din poza atasata?
                  Attached Files
                  Interactive Design Lights & Sound <- click

Comment

• @ - GEO -: am inteles problema...dar nu depinde de mine.
                    Irinel_TIN: acum iti trimit din nou PM-ul
                    @pirvu_alex: nu-mi dau seama exact de nuanta, dar 95% da, se gaseste.

Saptamana asta, astept raspuns de la o firma de curierat rapid, cu preturi negociate... O sa ajunga in 24h la aproape acelasi pret cu Posta Romana, care sincer m-a dezamagit.

Comment

• ne vedem maine sa facem tranzactia! bafta multa!
                      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• baieti, eu nu cred ca alexyno e de vina, eu de fiecare data cand am comandat ceva, s.a rezolvat, nu a fost nevoie decat de un telefon, insa recunosc, tot ce am luat de la el, le.am luat personal, nu prin posta, care, uneori si pe mine m.a dezamagit
                        sigpic

Comment

• Stii bine ce am vorbit noi, de proiectu meu de stickereala mai complex, da pana nu ti pui la punct sistemu de distributie, eu nu ma bag, ca daca nu mi vine cand am bani, degeaba vine peste o saptamana, ca nu mai am cu ce sa l achit..si iesim amandoi in pierdere, evident, mai mult tu...
                          sigpic

Comment

• Corect !!!

De saptamana viitoare o sa am doua variante...

1. Tot prin Posta, la aceelasi tarife, ptr ca am vb la un alt oficiu postal, unde am legatura directa cu dirigintele de oficiu
                            2. FanCurier, la un tarif mai mare cu 7 lei decat Posta Romana, cu livrare in 24h si posibiliate de urmarire online.

@-GEO-: Comanda ta, refacuta. Maine o pun la Posta.
                            @nicu_rcn: E greu cu Posta...Se pare ca am pb. cu oficiul de langa mine...din alte oficii nu au fost pb. de genul asta....De maine o sa folosesc O.P. 23, de la Sofitel, de unde lucrez...sper sa fie totul bine.
                            @thejock3r: stickerele tale le am in masina...de asta nu le-am facut poze, acum, cand mi-am recuperat aparatul. Vb. maine.
                            Attached Files

Comment

• salut, ai mai rezolvat ceva cu stickerele mele ?

Comment

• @remusdaniel: toate stickerele tale sunt gata maine si vor pleca spre tine.
                                @sorin_PSS: am postat o varianta cu semnul oficial WiFi, m-am gandit la textul asta, ca ar fi destul de intuitiv...daca ai alte idei...le ascult ;)

Scuze ptr intarzierea raspunsului, dar deabea acum 1 ora am ajuns acasa...
                                Attached Files
                                Last edited by alexyno; 18 March 2011, 04:04.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google