Despre sigle era vb. M-a contactat organizatorul de intalniri de la Calarasi in legatura cu siglele dorite de tine... As prefera sa fie o intelegere intre toti... ai PM
[Vand] Autocolante Stalpi, Protectii Praguri, Stickere Si Cutting
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
am embleme superman (sorry de masina , nu am mai avut rabdare sa o fac curata)
recomand pe Alexyno, este de treaba si lucreaza bine
Comment
-
Salut ! te-am rugat sa imi dai si mie un preti pentru stickerul acesta doar ce este pe capota, plafon, portbagaj. Daca il poti face. MultumescAttached FilesSTOP ACCIDENTELOR!!!sigpicviata are prioritate
Comment
-
@alexsr: tot la cea fara galben ai ramas :-)
@50 RRY: Cand am vb cu tine, ti-am zis ca as avea nevoie de poze si ptr plafon si capota. Nu am modelul acesta si daca nu am poza macar, nu-l pot vectoriza... Acum pot sa-ti fac doar ce e pe lateral...e-mail: office@stickere.info
Comment
-
Originally posted by alexyno View Post@doru.nit: Ia legatura cu baietii din Logan Club Calarasi, mai precis cu organizatorul de intalniri (Fane). Nu vreau sa isc neintelegeri...
@nicu_rcn:ms de aprecieri... fain ti-au iesit aeratoarele :-)
multumesc inca o datasigpic
Comment
-
@costi2011: desigur, iti dau un PM cu nr meu de tel. si vb.
@Marius_10: Uite aici un link ce te ajuta: http://www.loganclub.ro/forum/cum_ad...um-t26258.html
@nicu_rcn: :-)e-mail: office@stickere.info
Comment
-
uite si img k ce a tr Alex. Sunt multumit de ce mi-ai tr, bafta in continuare. Este de incredere si priceput cu ceea ce tr. Stimasigpic
Comment
-
-
Originally posted by alexyno View Post@alexsr: tot la cea fara galben ai ramas :-)
@50 RRY: Cand am vb cu tine, ti-am zis ca as avea nevoie de poze si ptr plafon si capota. Nu am modelul acesta si daca nu am poza macar, nu-l pot vectoriza... Acum pot sa-ti fac doar ce e pe lateral...
Salutare! Fa-mi si mie te rog astea de pe lateral. Da-mi te rog si un pret pentru ele. Multumesc anticipat!Attached Files
Comment
-
@henke: pretul pt. laterale este de 75 lei (stanga_dreapta)
cateva poze...Last edited by alexyno; 12 May 2011, 18:25.e-mail: office@stickere.info
Comment
Comment