[Vand] Autocolante Stalpi, Protectii Praguri, Stickere Si Cutting

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mersi ... astept rezultatele
    B-187-H D Z->A.k.a Tobita Indemanaciu

Comment

• o prima varianta...pentru canto
      Attached Files
      e-mail: office@stickere.info

Comment

• foarte tare a iesit, multumesc
        http://www.loganclub.ro/forum/b_74_v...4.html?t=33994

Comment

• ma bucur ca-ti place. Da-mi un PM cu nr. tau de tel. si vb maine cand e gata.

Comment

• ok si la ce pret sunt toate ce am enumerat plus stickerele cu abs plus care ai zis ca le poti face tu ?mersi

Comment

• Arata super tare emblemele pe astea mi le doream sper sa tina cat mai mult pe masina abia astept maine dimineata sa merg la posta si sa ridic coletul multumesc mult alex om de cuvant!
              SRF TARGOVISTE

Comment

• alexynho ramane aceea - o vreau de 2 ori sa o faci si eventual sa pui de-o parte ca atunci cand vei mai face un autocolant special cu lcb... sa -l faci si pe acela din material reflectorizant. Pana atunci da-i drumul
                B-187-H D Z->A.k.a Tobita Indemanaciu

Comment

• alex

alexyino, am primit coletul azi l-am ridicat de la posta.ai omis sa imi pui nr pt oglinzi HR 64 SMG si din greseala am stricat autocolantul cu www.loganclub.ro as fi recunoscator daca mi-ai trimite simplu ca o scrisoare numerele pt oglinzi si logan club! in rest baiat serios multumit de marfa RECOMAND!!!
                  cea mai buna masina e cea pe care o ai

Comment

• @Canto: Stickerele tale le fac astazi si eu maine o sa vin la Poli. Poate ne vedem acolo.
                    @marius_fzr: Imi cer scuze ptr. lipsa stickerelor ptr oglinzi...probabil ca au cazut atunci cand am pus restul.... Iti pun la posta cu scrisoare normala, sticekrele ptr oglinda si inca un www.loganclub.ro, totul gratis.

Comment

• ok

ok, mersi mult alexyno fi fara griji ca o sa mai apelez la serviciile tale nu de alta da suntem destui loganari in familie;) mersi inca odata sper ca ai adresa si tot!Inca odata RECOMAND cu incredere alexyno UP

Comment

• Numerele tale nu le-am mai gasit, dar ti-am facut altele si am pregatit plicul pe care il pun la posta, luni la prima ora. (Numerele + stickerul cu Logan Club)
                        Attached Files
                        Last edited by alexyno; 4 June 2011, 18:58.

Comment

• ok

bine alexyno mersi mult pt seriozitate fi sigur ca o sa mai apelez la serviciile tale!acum trebuie sa gasesc pe cineva care sa-mi aplice stikerele ca eu nu prea ma pricep si nu stiu daca ma descurc singur

Comment

• mersi frumos,arata bine,te-am asteptat azi dar nu ai ajuns, eu n-am credit, poate ne intalnim maine dupa examen.te salut!
                            http://www.loganclub.ro/forum/b_74_v...4.html?t=33994

Comment

• @marius_fzr: poti sa le montezi si singur, trebuie doar sa le aliniezi inainte si apoi aplicarea este usoara. Curata bine suprafata si ca sa-ti fie mai usor, cand le lipesti pulverizeaza apa cu un fas fas... Asa, daca cumva gresesti ceva, poti sa le repozitionezi mai usor. Daca lipesti cu apa, nu uita sa freci bine cu ceva moale toata suprafata ca sa iasa toata apa de sub colant.

@74van: Scuzele mele ca nu am mai ajuns, nici eu nu mai aveam credit pe cosmote si am incarcat cartela deabea pe seara... Duminica este ok, da-mi un apel sau mesaj cand poti sa vb si ne auzim.

Comment

• Au ajuns stickerele, mersi mult...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google