[Vand] Autocolante Stalpi, Protectii Praguri, Stickere Si Cutting

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• cu MCV ai ?
    sigpic

Comment

• :-)) O pagina in urma, postul 788 :-)

Da, am. Uite si imaginea :-)
      Attached Files
      e-mail: office@stickere.info

Comment

• @cosmin_uau: grafica ptr I love Solenza
        @matheo66c: stickere tale...
        @al3x: stickerele tale cu Dream Works, astazi schimb D si W cu rosu si le trimit dimineata

+ alte stickere...
        Attached Files

Comment

• sal as dorii sa-mi faci si mie un pret la urmatoarele:autocolant stalpi...... 2 buc parasolar bleo marin transparent cu loganul intr-o parte fara scrisuri doar masina........2 stikere kiss fm cele dupa portiera acelea mai mari dar sa scrie vb fm daca se poate.......si 2 buc aotocolant exact ca cele dupa stalpi negru mat la dim de 0.77cm/0.30cm......0.55cm/0.30cm...am spoilaru crapat pe spate in dreptul la nr si vreau sa acopar ca se vede urat si sunt 2 buc ca pun si pa fata tot in dreptul la nr.......2 stikere cu nr masinii cele care se pun pe oglinzi .....mes mult astept

Comment

• Unde ...si cand..pentru transplant?
            sigpic
            "BRABUS" STYLE

Comment

• Am vazut ca deja ai pus pozele ,felicitari pentru calitate.Singura problema este ca eu te-am rugat in postul 774 ca pe protectii sa apara logan,iar unde apare PUCIOASA sa apara ENERVANTUL,adica intre L si O in partea de jos,pentru exemplificare am pus si o foto de la un alt client.Din respect pentru munca ta le mai tin,dar nu cred ca am sa le pun pe masina.

Comment

• @matheo66c: maine o sa fiu prin Pantelimon, ca trebuie sa ma intalnesc si cu Dany_DNY, deci...ne auzim.
                @matheo: vb pe mess. Nu am inteles perfect ce-ti doresti...
                @enervantul: considera problema rezolvata... Intelesesem in loc de logan pucioasa...sa scrie enervantul. Nu este nici o problema, se rezolva. Maine aveti setul asa cum l-ati dorit initial, cu scuzele de rigoare, fara nici un cost suplimentar. Asa ar fi trebuit sa fie...nu?
                Attached Files
                Last edited by alexyno; 7 July 2011, 23:05.

Comment

• Salut alex cat costa cinci stickere kiss fm pentru aripi si un sticker y love logan?
                  SRF TARGOVISTE

Comment

• Cele mici cu buzele sunt 2 lei / buc iar I love logan (sedan, pick-up, van sau mcv) este 3 lei

Stickerele cele mari, cu Kiss FM, ce vin pe usa fata sunt 50 lei / set (st.+dr.)

Comment

• bine atunci vb dupa ora 18 dupa ce vin de la munca pe mess sau ne auzim la tel.........

stii de ce ca sambata seara vin in buc si daca poti sa le faci pana atunci si vin eu si le iau ca sa nu ne mai incurcam cu posta ......vb dupa ora 18 astazi pe mess sau la un tel....
                      Last edited by matheo; 8 July 2011, 06:00. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Azi a ajuns comanda la mine.Mersi.
                        Attached Files
                        sigpic
                        https://www.facebook.com/ornamentegradinacraiova/
                        http://www.loganclub.ro/forum/my_rid...0.html?t=32360

Comment

• @matheo: ti-am raspuns pe mess. la cererea ta. In acest WE sunt plecat din Bucuresti, de luni incolo...
                          @dan.moraru: arata bine pe masina :-). Sa le stapanesti cu placere :-)
                          @Al3x: coletul tau cu cele 3 stickere a fost pus la posta si ai PM !

Comment

• bine vb la tel maine dim ca sa iti spun exact ce vreau ca sa te apuci sa le faci si le trimiti prin posta........

Comment

• atasez si eu :

Imagine1103.jpgImagine1106.jpg
                              sigpic

Comment

• As avea nevoie si eu de niste folie carbon 3D si cateva stickere. Lasa-mi pe privat id-ul tau de mess sa putem vorbi
                                sigpic
                                Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google