[Vand] Autocolante Stalpi, Protectii Praguri, Stickere Si Cutting

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

alexyno multumesc ptr.comanda ...super multumit am primit coletul azi ....UN UPPPPP!!! de la mine si bafta la vanzari in continuare!!!!

Comment

zi-mi te rog si mie cand mi-ai trimis coletu, ca am fost azi la posta si n-am gasit nimic

Comment

domnu, am primit coletul, 3 praguri sunt ok, dar 1 e altceva ... www.qtz.ro cred ca ai greist la impachetare
        sigpicMy ride

Comment

Originally posted by DeLuXe View Post
          domnu, am primit coletul, 3 praguri sunt ok, dar 1 e altceva ... www.qtz.ro cred ca ai greist la impachetare
          Care din praguri este gresit? Cumva unu de pe fata?. Maine dimineata iti pun plicul la posta cu pragul...fara nici o taxa. Cel cu www.qtz.ro... fa ce vrei cu el.

Mii de scuze...cum a iesit PetrolHead-ul?
          e-mail: office@stickere.info

Comment

super, totu bine, putin cam maricele, dar le-am rezolvat cu un mic cutting
            sigpicMy ride

Comment

SUnt facute dupa cele originale Dacia...Eu atat le am din fabrica, pe Laureate

Comment

salut...pentru consola ceva ideii ai?...sau folie in genul acela de carbon ai putea sa faci?
                sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

folia de carbon de la ORACAL este destul de scumpa...dar mai buna decat 3M. Sunt disponibile 5 culori...Negru, Gri argintiu, antracit, alb si maro

Pentru consola centrala, te-ar duce pe la 60 de lei, colantarea...
                  Last edited by alexyno; 27 September 2010, 00:55.

Comment

Multumesc alexyno pt. autocolante!
                    If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Salut,
                      in postul 20 din 12 septembrie ti-am facut si eu o comanda si ti-am trimis si PM,
                      inca nu am primit nimic din partea ta, nici colet nici raspuns la PM,.. mai astept sau nu? sau trebue sa-ti retrimit comanda in fiecare saptamana cum au facut si ceilalti. Daca nu poti onora comanda macar anunta si nu mai tine omul incurcat, nu de alta dar mai sunt si altii care ofera aceleas servicii.
                      Multumesc.

Comment

scuze ca te tot intreb...dar nu mi-ai raspuns pana acum. ai reusit sa trimiti comanda mea? era vorba ca o trimiti de marti dimineata si inca nu a ajuns. multumesc
                        Ratacit in spatiu...

Comment

@jenu: Comanda ta a fost trimisa...
                          @tzopescu: Comanda ta a fost trimisa...

Maine o sa verific la posta sa vad pe unde sunt...si va anunt pe seara.

Toate comenzile le pot onora, fara nici o intarziere. Au aparut probleme cu Posta, pentru care nu pot sa raspund direct...As fi preferat sa trimit prin curier, dar nu se justifica pretul plicului + ramburs.

Comment

uita-te te rog si de mine, ca deja ala de la posta ma cunoaste foarte bine la cat am intrebat de colet vineri si azi. ma duc si maine dimineatza, asa pe la 14 poate e cu noroc de data asta

Comment

Al tau s-a intors astazi si l-am retrimis. Au fost probleme cu ambalajul... De la posta m-a asigurat ca ajunge in doua zile...sper sa fie asa... Oricum, Posta Romana mi-a scos peri albi, sincer...

Comment

@jenu: Coletul este in tranzit...
                                @tzopescu: Coletul este in tranzit...
                                @vip3r: Coletul este in tranzit...
                                @leu16: Coletul a fost trimis azi...
                                @q9229p: Coletul a fost trimis azi...
                                @savoiu_rf 82: Stickerul gratis a fost trimis...
                                @delux: pragul + sticker cadou a fost trimis...

Dungi Logan Cup, cu curbura pentru montarea intr-o bucata si pe capacul de la portbagaj, alb sau negru mat --> 40 de lei

Sticker "Danubiana" --> 1 leu, sau gratis, la orice comanda; sau orice sticker de dimensiunea asta.
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google