vreau o carte cu stickere , se mai poate ?
[Vand] Autocolante Stalpi, Protectii Praguri, Stickere Si Cutting
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Da, se mai poate...mai am o singura bucata, ti-o pastrez. Da-mi un telefon inainte sa pleci spre mine.e-mail: office@stickere.info
Comment
-
Este o singura bucata, printata. Are dimensiunea de 30 x 30 cm si costa 10 leie-mail: office@stickere.info
Comment
-
Da, este autocolant printat. Poti sa o iei luni, dar dupa ora 18:00...Last edited by alexyno; 22 October 2011, 14:50.e-mail: office@stickere.info
Comment
-
-
salut Alexyno am facut si eu o comanda prin telefon ce se mai aude.a fost pe data de 17.e gata daca da poti sa pui ceva imagini.te rog
salut CRISTI e fain stickerul cu broscuta mai ales textul.crezi ca pot face si ceva asemanator cum ar ;sst liniste soferul doarme si desenat un pat in care doarme un sofer cu volanul in mina sau atentie frinez brusc si fara motiv sau sa-mi scriu porecla BUBUIALA care mi se trage de la artificii
Comment
-
Comanda ta este gata....din pacate nu am avut cand sa o pun la posta...Maine seara ajung acasa si pun pozele. Se poate face un sticker, cum ai vrea tu, sa vad ce idei imi vin.e-mail: office@stickere.info
Comment
-
Ma intereseaza daca poti face stiker pentru a il pune pe carcasa unui leptop, dimensiune sunt: 37.7 cu 25 cm. Pun niste poze sa imi spui daca poti face asta si la ce pret.
Comment
Comment