@kalimera22: ti-am raspuns pe mess.
@savoiu rf_82: ce sa fac...alergatura intre servici, casa si spital...
@bbszilveszter: nu am inteles...mai explica odata te rog.
@cosmin uau: am vb la tel.
@marius MSY: am vb pe mess
@drone: luni ajunge si coletul tau
@sor7n: coletul tau ar fi trebuit sa ajunga azi
@al3x: coletul tau ar trebui sa ajunga luni.
@RYCHY88: plicul cu stickerele tale a fost pus la cutia postala. O sa-l primesti la cutie, nu la posta
@bogdan_1984: Printul tau pe canvas este gata de miercuri dar nu am avut timp deloc sa ma duc sa-l iau...Luni iau si trimit...
@coco chanel: stickerul tau cu "AINE" este gata
@toranaga: cand mai ai timp sa treci pe la mine...sa schimbam carbonul de pe fata...gratis. Imi sta pe cap :-))))
Asta este ultima saptamana de chin si alergatura...de luni totul reintra in normal. Imi cer mii de scuze ptr intarzierile din ultimele 2 saptamani dar sincer nu am avut ce face... Timpul a fost in defavoarea mea....
Inca o data mii de scuze si va multumesc ptr intelegere. De saptamana viitoare vor fi adaugiri in lista de produse si o scadere a preturilor, datorata lunii cadourilor :-)
@savoiu rf_82: ce sa fac...alergatura intre servici, casa si spital...
@bbszilveszter: nu am inteles...mai explica odata te rog.
@cosmin uau: am vb la tel.
@marius MSY: am vb pe mess
@drone: luni ajunge si coletul tau
@sor7n: coletul tau ar fi trebuit sa ajunga azi
@al3x: coletul tau ar trebui sa ajunga luni.
@RYCHY88: plicul cu stickerele tale a fost pus la cutia postala. O sa-l primesti la cutie, nu la posta
@bogdan_1984: Printul tau pe canvas este gata de miercuri dar nu am avut timp deloc sa ma duc sa-l iau...Luni iau si trimit...
@coco chanel: stickerul tau cu "AINE" este gata
@toranaga: cand mai ai timp sa treci pe la mine...sa schimbam carbonul de pe fata...gratis. Imi sta pe cap :-))))
Asta este ultima saptamana de chin si alergatura...de luni totul reintra in normal. Imi cer mii de scuze ptr intarzierile din ultimele 2 saptamani dar sincer nu am avut ce face... Timpul a fost in defavoarea mea....
Inca o data mii de scuze si va multumesc ptr intelegere. De saptamana viitoare vor fi adaugiri in lista de produse si o scadere a preturilor, datorata lunii cadourilor :-)
Comment