[Vand] Autocolante Stalpi, Protectii Praguri, Stickere Si Cutting

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @kalimera22: ti-am raspuns pe mess.
    @savoiu rf_82: ce sa fac...alergatura intre servici, casa si spital...
    @bbszilveszter: nu am inteles...mai explica odata te rog.
    @cosmin uau: am vb la tel.
    @marius MSY: am vb pe mess
    @drone: luni ajunge si coletul tau
    @sor7n: coletul tau ar fi trebuit sa ajunga azi
    @al3x: coletul tau ar trebui sa ajunga luni.
    @RYCHY88: plicul cu stickerele tale a fost pus la cutia postala. O sa-l primesti la cutie, nu la posta
    @bogdan_1984: Printul tau pe canvas este gata de miercuri dar nu am avut timp deloc sa ma duc sa-l iau...Luni iau si trimit...
    @coco chanel: stickerul tau cu "AINE" este gata
    @toranaga: cand mai ai timp sa treci pe la mine...sa schimbam carbonul de pe fata...gratis. Imi sta pe cap :-))))

Asta este ultima saptamana de chin si alergatura...de luni totul reintra in normal. Imi cer mii de scuze ptr intarzierile din ultimele 2 saptamani dar sincer nu am avut ce face... Timpul a fost in defavoarea mea....

Inca o data mii de scuze si va multumesc ptr intelegere. De saptamana viitoare vor fi adaugiri in lista de produse si o scadere a preturilor, datorata lunii cadourilor :-)
    e-mail: office@stickere.info

Comment

• Scuze alex!
      SRF TARGOVISTE

Comment

• salut as vrea si eu un set de protectie praguri cu logan club dar pe fond albastru si un sticker de parbirz tot cu logan club ;)

Comment

• sall alex, uite asta e comanda mea finala,sper sa nu fie prea complicat:

*2 buc stiker - RESPECT (de marimea F 1 TEAM)
          *2 stikere "loganclub" pentru suport numar
          *2 stickere "www.ciclism.ro"(ca cel facut mai demult)
          *1 buc logo "le tour de france"(de marimea celui cu loganclub+masinuta)scris alb
          cu bulina galbena
          *2.logo "Flanco" (ca cel din poza --de marimea celui ca loganclub+masinuta))
          *2 buc sticker "Cofidis" (ai atasata poza,de marimea --f 1 TEAM--)
          *1 buc sticker Astana (atasat ai poza)
          Attached Files
          Tinc fest !!

Comment

• Originally posted by bbszilveszter View Post
            buna. m-ar interesa pe bara din spate(pentru ph2) un colant exact cum e pe prag, ca sa nu se zgarie vopseaua de la bagaje... asta ori din negru mat sau carbon (cate un pret te rog) si cu scris de mana BSK cat sa incapa pe banda aceea de pe usa (lungimea nu conteaza)-4 bucati, si 2 pe pragul din spate, daca se poate ca si originalu, sau daca nu ca si ala de pe bara! mersi.
            Pe bara din spate, dupa ce deschizi portbagajul ramane un loc ca si un raft, ori ce scoti din portbagaj tre sa ai mare grija sa nu zgarii vopseaua, si acolo mi-ar trebui un colant, cam are forma ca si cele de pe praguri doar mai mare (mai lunga si mai lata), doar pe portiunea dreapta! pun poze, poate intelegi mai bine.
            Attached Files

Comment

• suna.ma urgent!!!
              sigpic

Comment

• Salut ! Pt consola la logan din Carbon 3D alb ai ? Daca da cat costa ?

Comment

• De comanda mea ce se mai aude?
                  sigpic
                  Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

• Alex vreau si eu un sticker 4 tunning!se poate?
                    SRF TARGOVISTE

Comment

• Salut, asa ceva poti sa faci?
                      Attached Files

Comment

• @kalimera22: Ok, luni sunt gata!
                        @Robert RIN: Se pot face pragurile tale
                        @bbszilveszter: Se pot lucra stickerele tale
                        @nicu_rcn: Am vb., s-a rezolvat !
                        @gabonz: Da, am carbon3D alb, Pretul ptr consola este de 10 lei.
                        @logan 4 ever: Verific lista de comenzi si te anunt. O sa intru pe mess mai pe seara.
                        @savoiu rf_82: Desigur ca se poate...Esti sigur? Te-ai mai razgandit de 2 ori in legatura cu stickerele 4 tuning....
                        @svensk: Da, se pot face.
                        e-mail: office@stickere.info

Comment

• Imi poti spune un pret pentru 2bucati din fiecare. multumesc

Comment

• Da dail lui nicu rcn si iau eu legatura sa il iau de la el si mai vreau un stickewr parbriz personalizat logan club targoviste loganul cu rosu si clubul cu alb?! Se poate?
                            SRF TARGOVISTE

Comment

• Sticker praguri si parbriz

alexyno cand poti sa imi faci pragurile ? vreau 2 bucati:> si as mai vrea stickerul de logan clug ala de parbriz. Se poate ? iti las un nr de tel sa ma contactezi 0764475212
                              merci !

Comment

• salut alexyno iar nu am primit nimik mai ajung sau....
                                Diverse accesorii Logan-oglinzi logan(orice model)
                                Pasla fonomin pentru antifonare 6ron mp
                                Piese/consumabile/accesorii-orice logan/dacia

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google