Ale mele alexyno?Cele cu "Dede la Bord"...
[Vand] Autocolante Stalpi, Protectii Praguri, Stickere Si Cutting
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
cele cu bebe la bord pe alb, se pot face. Nu am autocolant albastru marin acume-mail: office@stickere.info
Comment
-
recomand din plin pe Alex face treaba buna ! ... UP de la mine
Comment
-
@scorpionking
revin cu cateva modele de scorpioniAttached Filese-mail: office@stickere.info
Comment
-
Originally posted by skorpionking View Postvreau o protectie stalpi personalizata (poza 1)si doi scorpioni(cel incercuit cu rosu)cam de 12-13 cm in diametrue-mail: office@stickere.info
Comment
-
-
alexyno as vrea si eu stripping pt. stalpii centrali la un Logan berlina. Daca ajung in week'end in Bucuresti ne putem intalni?
Vreau sa stiu daca gasesc la tine folie care imta fibra de carbon (ca si culoare si textura) si cam cat m'ar costa o bucata pt. consola centrala.If it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
Asa ceva se poate face? Ma intereseaza exact marimea aceea, dar in loc de logan club, as vrea renault F1 team.
A ajuns coletul pe care mi l-ai trimis si este in regula.Attached FilesLast edited by vladmarcu86; 22 September 2010, 19:22.
Comment
-
Da, se poate face
Originally posted by Niki B View Postalexyno as vrea si eu stripping pt. stalpii centrali la un Logan berlina. Daca ajung in week'end in Bucuresti ne putem intalni?
Vreau sa stiu daca gasesc la tine folie care imta fibra de carbon (ca si culoare si textura) si cam cat m'ar costa o bucata pt. consola centrala.e-mail: office@stickere.info
Comment
-
Originally posted by vladmarcu86 View PostAsa ceva se poate face? Ma intereseaza exact marimea aceea, dar in loc de logan club, as vrea renault F1 team.
A ajuns coletul pe care mi l-ai trimis si este in regula.e-mail: office@stickere.info
Comment
Comment