alexyno multumesc ptr.comanda ...super multumit am primit coletul azi ....UN UPPPPP!!! de la mine si bafta la vanzari in continuare!!!!
[Vand] Autocolante Stalpi, Protectii Praguri, Stickere Si Cutting
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
domnu, am primit coletul, 3 praguri sunt ok, dar 1 e altceva ... www.qtz.ro cred ca ai greist la impachetaresigpicMy ride
Comment
-
Originally posted by DeLuXe View Postdomnu, am primit coletul, 3 praguri sunt ok, dar 1 e altceva ... www.qtz.ro cred ca ai greist la impachetare
Mii de scuze...cum a iesit PetrolHead-ul?e-mail: office@stickere.info
Comment
-
SUnt facute dupa cele originale Dacia...Eu atat le am din fabrica, pe Laureatee-mail: office@stickere.info
Comment
-
folia de carbon de la ORACAL este destul de scumpa...dar mai buna decat 3M. Sunt disponibile 5 culori...Negru, Gri argintiu, antracit, alb si maro
Pentru consola centrala, te-ar duce pe la 60 de lei, colantarea...Last edited by alexyno; 27 September 2010, 00:55.e-mail: office@stickere.info
Comment
-
Salut,
in postul 20 din 12 septembrie ti-am facut si eu o comanda si ti-am trimis si PM,
inca nu am primit nimic din partea ta, nici colet nici raspuns la PM,.. mai astept sau nu? sau trebue sa-ti retrimit comanda in fiecare saptamana cum au facut si ceilalti. Daca nu poti onora comanda macar anunta si nu mai tine omul incurcat, nu de alta dar mai sunt si altii care ofera aceleas servicii.
Multumesc.
Comment
-
@jenu: Comanda ta a fost trimisa...
@tzopescu: Comanda ta a fost trimisa...
Maine o sa verific la posta sa vad pe unde sunt...si va anunt pe seara.
Toate comenzile le pot onora, fara nici o intarziere. Au aparut probleme cu Posta, pentru care nu pot sa raspund direct...As fi preferat sa trimit prin curier, dar nu se justifica pretul plicului + ramburs.e-mail: office@stickere.info
Comment
-
Al tau s-a intors astazi si l-am retrimis. Au fost probleme cu ambalajul... De la posta m-a asigurat ca ajunge in doua zile...sper sa fie asa... Oricum, Posta Romana mi-a scos peri albi, sincer...e-mail: office@stickere.info
Comment
-
@jenu: Coletul este in tranzit...
@tzopescu: Coletul este in tranzit...
@vip3r: Coletul este in tranzit...
@leu16: Coletul a fost trimis azi...
@q9229p: Coletul a fost trimis azi...
@savoiu_rf 82: Stickerul gratis a fost trimis...
@delux: pragul + sticker cadou a fost trimis...
Dungi Logan Cup, cu curbura pentru montarea intr-o bucata si pe capacul de la portbagaj, alb sau negru mat --> 40 de lei
Sticker "Danubiana" --> 1 leu, sau gratis, la orice comanda; sau orice sticker de dimensiunea asta.Attached Filese-mail: office@stickere.info
Comment
Comment