Am si eu o intrebare.Numere de inmatriculare poti face din colant,dar sa semene cu cele originale,sa nu se observe diferenta.pot fii reflectorizante ca cele originale?
[Vand] Autocolante Stalpi, Protectii Praguri, Stickere Si Cutting
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
@boly_76: ar fi trebuit sa ajunga.....
@Irinel TIN:pot sa le fac, dar nu la dimensiunile reale, Vor arata aproape la fel...inclusiv reflectorizante.
@cristi_XP: se pot face...ai PM !e-mail: office@stickere.info
Comment
-
-
intr-un final a ajuns si al meu.............
recomand cu incredere!
PS incercati sa le montati ,cel putin ,intr-un garaj nu ca mine afara......
materialul este ok dar cum am stat afara s-a facut ca tabla
PS poze cu montaj de incepator(scuze sint cu telefonul)Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]
Comment
-
poze cu ledurile la plafoniera ...merci alex ...
nota 10 ...recomandsigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709
Comment
-
as vrea pe albastru 4 bucati si pe alb 3 si 2 sigle cu logan club targoviste un model frumos daca ai idee aaaaa cu carbon siglele
pardon pe alb 4 bucati sa fie 8 in total sczsunt bucuros ca sunt in logan club targoviste
Comment
-
@siloth: coletul tau, ajunge maine la tine, prin FanCurier; AWB40798327
@stolniceanulucian: sigla ta am pus-o la cutia postala cand am vb. ........
@visan bogdan: momentan mai am doar leduri albe si rosii...sigle cu logan club targoviste...o sa fac ceva modele si le postez.
Multumesc de aprecieri si sper sa nu mai fie probleme cu timpul de livrare, chiar daca nu tin de mine in totalitate...
Autocolant stalpi pretaiati din Carbon3D....40 lei. Material in plus gratis pentru manere, aeratoare sau orice altceva...Attached Filese-mail: office@stickere.info
Comment
-
Sal...O comanda te rog ... Stickere pt. Stalpi la MCV culoarea Black
Daca ai putea sa imi trm stickerele in Austria ar fii perfect!
mihaiurotiorc@gmail.com
Allways on the move ...
http://www.youtube.com/watch?v=Nwx_Bdgl2Bg
Comment
-
pot sa-ti trimit in Austria, da-mi add pe messenger: dexteryno. vb mai mult acolo...e-mail: office@stickere.info
Comment
-
siglele pentru Logan Club Targoviste...4 variante de culoare, 3 sigleAttached Filese-mail: office@stickere.info
Comment
Comment