[Vand] Autocolante Stalpi, Protectii Praguri, Stickere Si Cutting

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am si eu o intrebare.Numere de inmatriculare poti face din colant,dar sa semene cu cele originale,sa nu se observe diferenta.pot fii reflectorizante ca cele originale?

Comment

• @boly_76: ar fi trebuit sa ajunga.....
      @Irinel TIN:pot sa le fac, dar nu la dimensiunile reale, Vor arata aproape la fel...inclusiv reflectorizante.
      @cristi_XP: se pot face...ai PM !
      e-mail: office@stickere.info

Comment

• am dat comada de niste autocolante pe 30 noiembrie. mi-ai zis ca le-ai pus la posta dar nici in ziua de azi nu au ajuns. am fost azi pana la posta si mi s-a spus ca nu am nimic de primit...

Comment

• mai verifica....trebuiau sa ajunga la tine in oficiu...

Comment

• sigur e din cauza postei, alexyno e om de cuvant, eu am facut 6,7 comenzi pana acum si au ajuns toate, inclusiv azi una. Cu ocazia asta un mare up de la mine
            sigpic

Comment

• intr-un final a ajuns si al meu.............
              recomand cu incredere!

PS incercati sa le montati ,cel putin ,intr-un garaj nu ca mine afara......
              materialul este ok dar cum am stat afara s-a facut ca tabla

PS poze cu montaj de incepator(scuze sint cu telefonul)
              Attached Files
              Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

• nici al 2lea colet cu dungile nu mi-au ajuns......... spune-mi sigur le-ai trimis pe suceava, pe numele meu???

Comment

• Am primit 2 comenzi de la Alex. Foarte multumit de calitatea lucrarilor. Recomand. Baiat serios.

Livrarea este prompta in 85% din cazuri. Preturile sunt foarte bune pentru calitatea lucrarilor.
                  Logan GPL 1.4

Comment

• poze cu ledurile la plafoniera ...merci alex ...
                    nota 10 ...recomand
                    Attached Files
                    sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709

Comment

• as vrea pe albastru 4 bucati si pe alb 3 si 2 sigle cu logan club targoviste un model frumos daca ai idee aaaaa cu carbon siglele

pardon pe alb 4 bucati sa fie 8 in total scz
                      Last edited by DB 09 VBF; 16 December 2010, 02:00. Reason: Automerged Doublepost
                      sunt bucuros ca sunt in logan club targoviste

Comment

• @siloth: coletul tau, ajunge maine la tine, prin FanCurier; AWB40798327
                        @stolniceanulucian: sigla ta am pus-o la cutia postala cand am vb. ........
                        @visan bogdan: momentan mai am doar leduri albe si rosii...sigle cu logan club targoviste...o sa fac ceva modele si le postez.

Multumesc de aprecieri si sper sa nu mai fie probleme cu timpul de livrare, chiar daca nu tin de mine in totalitate...

Autocolant stalpi pretaiati din Carbon3D....40 lei. Material in plus gratis pentru manere, aeratoare sau orice altceva...
                        Attached Files

Comment

• Sal...O comanda te rog ... Stickere pt. Stalpi la MCV culoarea Black
                          Daca ai putea sa imi trm stickerele in Austria ar fii perfect!
                          mihaiurotiorc@gmail.com
                          Allways on the move ...
                          http://www.youtube.com/watch?v=Nwx_Bdgl2Bg

Comment

• pot sa-ti trimit in Austria, da-mi add pe messenger: dexteryno. vb mai mult acolo...

Comment

• da as vrea in loc de cele albastre,rosii tot 4 buc si albe 4 buc si astept model cu sigla logan club targoviste pe fundal carbon.cu stima
                              sunt bucuros ca sunt in logan club targoviste

Comment

• siglele pentru Logan Club Targoviste...4 variante de culoare, 3 sigle
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google