If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
[Vand] Autocolante Stalpi, Protectii Praguri, Stickere Si Cutting
@caly: comanda a plecat astazi spre tine
@remusdaniel: comanda a plecat astazi spre tine
@jambon: comanda ta este maine gata.
@fuguletz: grafica este gata maine sau poimaine.
@MRIUS692: da, se poate cu visiniu
@koko: pretul pentru dungile cup, asa cum ti-am zis pe messenger, este de 100 lei cu taxe postale. Parasolarul este 10 lei iar inscrisul cu Logan, gratis.
Momentan nu sunt disponibil pe messenger, pana maine dupa ora 22:30 si voi raspunde pe forum.
Salut,ornament stalpi logan berlina la textura originala faci si daca da,la ce pret?In urma unei spalari la presiune,cele de pe partea soferului s-au degradat si vreau sa le schimb(originale cu textura aceea in relief).
Cat m-ar costa urmatoarele:
-ornamentele cromate bara fata Ph1 negru mat;
-protectii praguri spate langa roata;
-nr. pe oglinda;
-emblemele de logan negru/rosu de pe bara fata si usa portbagaj;
Cumva te-ai gandit sa faci niste autocolante ptr protectia pragurilor sub fiecare usa,la culoarea masinilor,pntr a evita zgarierea pragurilor la urcarea si coborarea din masina,am vazut la cineva si de aceea te intreb si cam cat ar costa 4 astfel de elemente?
Multumiri anticipate.
Salut alex mai vreai si eu doua masinute negre www.logan club.ro, un sticker logan club targoviste de parbriz si doua din alea rosii buze kiss fm astept sms numai bine!
Adi din Oradea am vorbit pe mess dar nu mi-ai mai dat nici un semn de viata eu doream doar in folie de C pentru consola, pentru manerele exterioare sigla Dacia fata spate si puse pe ele sigla de Caduceu intr-o parte plus aia cu Girls make good pets cand intri pe mess sa vb?
-1 set nr oglinzi (B 127 KYR)
-1 set nr oglinzi (B 110 BAR)
-1 set nr oglinzi (TR 21 MID)
-1 set nr oglinzi (TR 10 CAN)
-1 set nr oglinzi (TR 94 BET)
-2 seturi nr oglinzi (TR 92 CTY)
-1 set nr oglinzi (TR 98 BNI)
-1 set nr oglinzi (TR 92 EDY)
-2 module rosi nerezistente la apa
-1 buc sticker WWW.CLUBFORD.RO alb (fontul ca cel cu dacia club . ro)
-4 module rosi rezistente la apa
ornamentele cromate: 10 lei
protectii spate langa roata: 5 lei
numere pe oglinda: 1 leu / set
emblemele; 2 lei / buc
Protectiile pentru praguri se pot face cum vrei tu.
@fuguletz: am terminat grafica pentru stickerele tale
@ savoiu_rf 82: stickerele tale sunt gata si o sa le trimit maine (azi)
@ felye: comanda ta este gata si a fost trimisa.
Scuzati intarzierea cu care am raspuns, dar am avut ceva probleme care m-au impiedicat sa mai fiu online...
Oricand ma puteti contacta la tel.: 0724.294.434 sau pe Ym: stickere.personalizate
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment