[Vand] Autocolante Stalpi, Protectii Praguri, Stickere Si Cutting

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• vezi postul 483. - m-ar interesa si pe mine un set logan cup pe negru (1 set)
    vezi postul 481. - prima foto (4bc)
    colant pt.V-ul cromat - 2bc (negru)
    personalizare oglinzi PH-80-RSR
    vezi postul 200. - parasolar Logan Club 1bc
    cel din foto atasata (10cm/6cm) 4buc - desen si scris cu alb pe fond transparent

fa-mi si mie un pret pe PM si lasa te rog si numarul de telefon
    multam !
    Attached Files
    Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• daca cineva doreste neseriozitate sa apeleze cu incredere la alexyno. daca cineva doreste sa fie amanat si tratat cu indiferenta sa apeleze la alexyno.
      pe data de 02.04. priviti postul i-am facut o comanda. am vorbit cu el la telefon si mi-a spus sa il sun la ora 16:00. l-am sunat de cateva ori l-am sunat si a doua zi de mai multe ori si degeaba. probabil are destule comenzi si nu se mai sinchiseste si de altele. asa ca lasati-l in pace si gasiti pe altcineva care ofera aceleasi servicii dar ofera si seriozitate. cu parere de rau dar comanda se retrage. o zi buna domnule alexyno !

Comment

• Ok astept alex sosirea coletului numai bine!
        SRF TARGOVISTE

Comment

• @razvan05: Eu lucrez de noapte in fiecare zi si cand m-ai sunat nu am reusit sa ma trezesc...Atunci cand m-ai sunat uitasem telefonul acasa si cand m-am intors nu stiam care numar e al tau...a doua zi m-ai sunat dimineata, inaine sa ajung acasa...comanda ta era realizabila repede...dar ok, nu este nici o pb. , este dorinta ta si o respect, dar sa stii ca toate comenzile le tratez cu toata seriozitatea...puteai sa-mi lasi un sms si te contactam eu imediat ce-l vedeam...

P.S...te-am sunat acum, dupa ce mi-ai zis ora si te-am cautat in istoric...si nu raspunzi...esti unul din numerele din acea ora... (.......098)

@savoiurf_82: da-mi de stire cand ajunge la tine...
          Last edited by alexyno; 4 April 2011, 19:15.
          e-mail: office@stickere.info

Comment

• era acela cu cele mai multe apeluri. la fel de bine puteati si dumneavoastra sa dati un mesaj pe acel numar sau pe forum pe PM. oricum am lasat doua zile la mijloc fara sa comentez. fara resentinente !

Comment

• desigur...am avut 4 apeluri de la dvs. ...din cele 38 de pe telefon. Nu am stiut care erati si am asteptat un semn, care nu a venit. Nu sunt resentimente...ptr ca nu au rost. Este decizia dvs. si o respect !

Revin mai pe seara cu unele poze cu stickere.
              Last edited by alexyno; 4 April 2011, 20:08. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• @florentin84: comanda voastra a plecat
                @felye: comanda ta ar fi trebuit sa ajunga...da-mi de stire
                @fuguletz: astazi o sa-ti fac o simulare, sa vedem daca mai schimbam ceva...
                @sorin_PSS: stickere tale sunt gata, stabilim astazi cum ne intalnim.
                Attached Files

Comment

• O intrebare am si eu de ce se deslipes stikerele cu logan lipite pe luneta ???
                  Am sters inainte cu degresant am intins bine fara bule si a inceput sa se ridice de la colturi in sus?
                  :sign_war

Comment

• sigurrrr... s-au pus ceva impuritai pe suprafata unde s-a dezlipit ( praf sau ai atins cu mana , ceva grasimi ) zic si eu parerea mea...
                    Last edited by 77sky; 7 April 2011, 07:30.
                    sigpic
                    Experienta in asigurari de peste 5 ani.

Comment

• Originally posted by MumuJack View Post
                      O intrebare am si eu de ce se deslipes stikerele cu logan lipite pe luneta ???
                      Am sters inainte cu degresant am intins bine fara bule si a inceput sa se ridice de la colturi in sus?
                      Ce fel de degresant ai folosit? Este posibil sa fie ceva grasime de la degete sau impuritati... Eu folosesc fara probleme urmatoarea solutie: sters geamul cu zeama de parbriz apoi cu servetele pana este perfect uscat...apoi aplic stickerul. Daca ramane urma de detergent de geam, este posibil sa interfereze cu lipiciul de la sticker.

Bafta !!!

Comment

• comanda a ajuns !
                        sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709

Comment

• salut as vrea si eu doua seturi de autocolant stalpii si 1 set nr oglinzi,si un pret te rog

Comment

• Hai cu o poza cu stickerele mele ... ma faci curios
                            sigpic

Comment

• @gabylg: autocolantele ptr stalpi costa 10 lei / set, deci 20 lei iar numerele ptr oglinzi sunt gratis in cazul asta.
                              @fuguletz: am avut f mult de lucru si nu am reusit sa-ti fac simularea...sper sa reusesc pe dupa-amiaza...
                              @mishu: Astazi o sa-ti pun modulele la posta.

Comment

• Va mai dau si eu o mica idee, poate va comanda careva
                                Attached Files
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google