Originally posted by alexyno
View Post
[Vand] Autocolante Stalpi, Protectii Praguri, Stickere Si Cutting
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
@crististreulea: Siglele voastre le lucrez astazi, pe maine le pun la posta.
@tvstar1: Pe ce fundal? Negru mat sau Carbon 3D? O bucata? Doar fata? sau un set (fata+spate)?e-mail: office@stickere.info
Comment
-
trimite-mi un PM cu adresa ta si le voi trimite. Folia pentru embleme o vrei simpla?e-mail: office@stickere.info
Comment
-
Eu tot nu inteleg poate ma lamuriti si pe mine va rog, la ce foloseste acea folie protectie prag de la roata spate?, eu nu am acea folie lipita si de 5 ani nu am nici o zgarietura in zona aia, mai degrama zgarieturi au aparut de la roata fata in dreptul portiera.sigpic
Comment
-
Masina nu vine din fabrica cu acea folie...In timp, la majoritatea masinilor, din cauza pietricelelelor de pe asfalt, apar mici lovituri si ciobituri ale vopselei....Aceasta folie previne aparitia lor. Este din colant transparent si nu se vede dupa montaj...e-mail: office@stickere.info
Comment
-
@Fio: Nu am colant din acela texturat (zgrumtzuros). Doar neted sau Carbon 3D.
@tvstar1: S-a notat !
@Fio: Nu am colant din acela texturat (zgrumtzuros). Doar neted sau Carbon 3D.
@tvstar1: S-a notat !e-mail: office@stickere.info
Comment
-
asa ceva poti face?astept pm..multumescAttached FilesTaria unui barbat nu consta in a iubi mai multe femei….ci in a ramane fidel unei singure femei
Comment
-
@inspector: Blow Off-ul
@Marius_10: Coletul este pregatit si va fi trimis dimineata
@crististreulea: Siglele voastre sunt aproape gata. Maine sper sa le termin
@mishu: ma bucur ca esti multumit
@cypy27: ma bucur ca esti multumit
Pretul pentru stickerele Blow Off, este de 2 lei / buc. (12 x 5 cm)
Culori disponibile valabile pentru toate stickerele, pe stoc in permanenta:
negru mat, negru lucios, alb lucios, galben lucios, rosu mat, rosu lucios, visiniu, argintiu mat, argintiu lucios, albastru mineral, albastru, auriu, folie oglinda, carbon 3D.
Orice alta culoare, se poate folosi, la comanda.Attached FilesLast edited by alexyno; 27 April 2011, 23:50.e-mail: office@stickere.info
Comment
-
@marius_10: coletul a fost pus la posta
@crististreulea: Siglele sunt gata astazi.
Poze....e-mail: office@stickere.info
Comment
Comment