[Vand] Autocolante Stalpi, Protectii Praguri, Stickere Si Cutting

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Salut. ai cumva folie transparenta ca sa pun pe muchia aripii? ma intereseaza pentru un chevrolet new spark, la pasajele rotilor spate. merci!

Comment

• mie nu mi`au ajuns emblemele.ai pus comanda acum in jur de 1 luna-1 luna jumate si nu au ajuns

Comment

• @logan14: da, am folie transparenta.

@caly: verifica la posta, ca trebuiau sa-ti ajunga... ti-am retrimis comanda, asa cum am discutat
        Last edited by alexyno; 28 April 2011, 22:38. Reason: Automerged Doublepost
        e-mail: office@stickere.info

Comment

• Salut, 1-2 stikere cu ceva legat de mult bass poti face?poate ai vrun model

Comment

• nu-mi dau seama...exact ce doresti. O sa ma uit prin grafica pe care o am, poate gasesc ceva....

Oricum, se poate face.

Comment

• Originally posted by logan14 View Post
              Salut. ai cumva folie transparenta ca sa pun pe muchia aripii? ma intereseaza pentru un chevrolet new spark, la pasajele rotilor spate. merci!
              Oare se poate pune pe muchia aripii? la asta nu m-am gandit... e destul de maleabila, nu face cute? daca e ok, te rog zi-mi un pret pentru 2 bucati (10 cm x 100 cm). Merci!

Comment

• ok, astept sa ajunga. Mss
                sigpic

Comment

• Aseara ziceam ca nu mi`au ajuns alea,da au ajuns astazi:x.multmesc alexyno si imi cre scuze ca mam grabit sa postez.Multumesc inca odata

Comment

• @logan_14: 2 bucati de 10 x 100 cm, costa 10 lei
                    @Marius_10: ai PM !, raspunde cat poti de repede...
                    @caly: no pb.

Comment

• poze si de la mine cu stickerele lipite !
                      scuze pentru intarziere !
                      Attached Files
                      sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709

Comment

• foarte serios alexyno, recomand!
                        Taria unui barbat nu consta in a iubi mai multe femeiā€¦.ci in a ramane fidel unei singure femei

Comment

• Pentru dacia logan se poate emblema cu S-ul de la superman ? Sau ceva asemanator?

Comment

• Da, se poate cu S-ul de la Superman...Uite un model:
                            Attached Files

Comment

• arata bine , se poate sa fie cu galben in interiorul triunghiului pe langa S
                              desi imi place si asa cum este acum , vezi cum se poate si cand este gata , ne putem intalni in bucuresti

Comment

• Da, se poate si cu galben, uite asa va arata:

Sunt gata maine seara si ne putem intalni duminica, in zona Berceni.
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google