If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
[Vand] Autocolante Stalpi, Protectii Praguri, Stickere Si Cutting
@florosu: Da-mi un PM cu adresa, numele complet si nr. de tel.
@crististreulea: Comanda voastra este gata si o pun astazi la posta...Daca mai ai adaugiri, da-mi de stire pana la ora 17... si mersi ptr moderare :-)
sal;ar vrea si mandea un set protectie praguri dar nu din cele transparente ci din folie carbon 3dn neagra si sa fie putin mai mari decat cele transparente[mai spre roata si mai inalte] Se poate te rog si daca da un pret.Multam.Aaa si sa nu uit se poate trimite cu un curierat rapid?
si tot am uitat ceva; loganu este berlina si daca esti din Buc poate ne putem intalni pe undeva?
Last edited by costi2011; 7 May 2011, 09:31.
Reason: Automerged Doublepost
@costi2011: protectiile se pot face mai mari si din Carbon 3D. Ne putem intalni in Bucuresti sa le iei.
@Marius.10: perfect !
@savoiu_rf82: Ce dimensiune vrei sa aiba iepurasul?
doua cercuri unul cu diametrul de 14 cm, celalalt de 18 cm (gresisem masuratorile prima data)
culoarea din poza
si numerele pentru oglinzi:
DB 06 RCN
B 111 ADC
B 02 AZY
te sun maine pe la 12 si ceva
sal din nou;Daca zici ca se poate,atunci dau comanda de un set[dreapta,stanga]si astept un semn de la tine. As mai vrea si doua autocolante pt oglinzi cu nr B 21 DOI Multam[ protectiile praguri adica cele de sub clanta usa spate] ps un pret la toate?
primit comanda azi, personal, super multumit, am asistat chiar si la confectionarea unor numere de inmatriculare de oglinzi, si fara sa dau vre.o idee lui alex, eu as cere mai mult de 1 leu/pereche, la cat e de munca, mai bine zis de migalit
o sa revin cu poze
@alexyno : Ti-am dat pm cu astea:
Folie carbon Ceasuri --> 10 lei
Folie carbon Consola --> 15 lei
1 set Embleme folie carbon --> 3 lei / buc
Stickere Logan club ca cel din poza 1, iar emblema la fel ca cea din poza 2 dar sa scrie calarasi nu timisoara. Fa un pret la toate si iti trimit datele de contact pentru livrare.Stima, Ionutz.(Ti-am trimis si poze dupa aceea) Cat de repede se rezolva?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment