[Vand] Autocolante Stalpi, Protectii Praguri, Stickere Si Cutting

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @florosu: Da-mi un PM cu adresa, numele complet si nr. de tel.
    @crististreulea: Comanda voastra este gata si o pun astazi la posta...Daca mai ai adaugiri, da-mi de stire pana la ora 17... si mersi ptr moderare :-)
    e-mail: office@stickere.info

Comment

• sal;ar vrea si mandea un set protectie praguri dar nu din cele transparente ci din folie carbon 3dn neagra si sa fie putin mai mari decat cele transparente[mai spre roata si mai inalte] Se poate te rog si daca da un pret.Multam.Aaa si sa nu uit se poate trimite cu un curierat rapid?

si tot am uitat ceva; loganu este berlina si daca esti din Buc poate ne putem intalni pe undeva?
      Last edited by costi2011; 7 May 2011, 09:31. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Sal! Alex am primit alea ieri. mss
        sigpic

Comment

• Salut alex sunt radu vreau si eu un sticker blow off pe negru la fel ca cel din poza?

Si o masinuta www.logan club.ro pe negru.

Vreau si una bucata epuras pe negru pagina 24 postul 471.
          Last edited by savoiu_rf 82; 8 May 2011, 23:15. Reason: Automerged Doublepost
          SRF TARGOVISTE

Comment

• @costi2011: protectiile se pot face mai mari si din Carbon 3D. Ne putem intalni in Bucuresti sa le iei.
            @Marius.10: perfect !
            @savoiu_rf82: Ce dimensiune vrei sa aiba iepurasul?

Comment

• Alex tu ce dimensiune imi recomanzi sa vina pus sub logan by renault sau langa un pic mai mare asa alege tu o dimensiune sa dea bine!

SI MAI VREAU UN ELEGANCE SCRIS DE MANA SA ZICEM 17 CM LUNGIME CU 4 CM LATIME DAR VREAU Elegance se poate?
              Last edited by savoiu_rf 82; 9 May 2011, 21:00. Reason: Automerged Doublepost
              SRF TARGOVISTE

Comment

• doua cercuri unul cu diametrul de 14 cm, celalalt de 18 cm (gresisem masuratorile prima data)
                culoarea din poza
                si numerele pentru oglinzi:
                DB 06 RCN
                B 111 ADC
                B 02 AZY
                te sun maine pe la 12 si ceva
                Attached Files
                sigpic

Comment

• nicule iei si comanda mea si ne intalnim si iti dau si saoclu cu tot cu antena ?
                  SRF TARGOVISTE

Comment

• radu, ai pm
                    sigpic

Comment

• sal din nou;Daca zici ca se poate,atunci dau comanda de un set[dreapta,stanga]si astept un semn de la tine. As mai vrea si doua autocolante pt oglinzi cu nr B 21 DOI Multam[ protectiile praguri adica cele de sub clanta usa spate] ps un pret la toate?

Comment

• primit comanda azi, personal, super multumit, am asistat chiar si la confectionarea unor numere de inmatriculare de oglinzi, si fara sa dau vre.o idee lui alex, eu as cere mai mult de 1 leu/pereche, la cat e de munca, mai bine zis de migalit
                        o sa revin cu poze
                        sigpic

Comment

• @alexyno : Ti-am dat pm cu astea:
                          Folie carbon Ceasuri --> 10 lei
                          Folie carbon Consola --> 15 lei
                          1 set Embleme folie carbon --> 3 lei / buc
                          Stickere Logan club ca cel din poza 1, iar emblema la fel ca cea din poza 2 dar sa scrie calarasi nu timisoara. Fa un pret la toate si iti trimit datele de contact pentru livrare.Stima, Ionutz.(Ti-am trimis si poze dupa aceea) Cat de repede se rezolva?
                          ..::LOGAN 1.4 MPI AMBIANCE 2004::..
                          ..::KIA CEE'D 1.4 16V BEST 2008::..

Comment

• am revenit cu pozele, primele doua cu produsele si ustensila de baza a lui alexyno
                            Attached Files
                            sigpic

Comment

• @doru.nit: Ia legatura cu baietii din Logan Club Calarasi, mai precis cu organizatorul de intalniri (Fane). Nu vreau sa isc neintelegeri...

@nicu_rcn:ms de aprecieri... fain ti-au iesit aeratoarele :-)

Comment

• pai cu ce sa isti neintelegeri?
                                ..::LOGAN 1.4 MPI AMBIANCE 2004::..
                                ..::KIA CEE'D 1.4 16V BEST 2008::..

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google